fbpx

Photoshop en Lightroom Tutorials

portret gemaakt tijdens de fotografie workshop over natuurlijk licht bij Willie Kers uit Apeldoorn

Fotograferen is een prachtige manier om je creatief te uiten. Ik zie het als een schets maken van het beeld wat je wilt vastleggen op je netvlies. Net zoals een schilder zijn schets maakt voor hij het gaat inkleuren met de mooiste verf. Met je camera vang je licht en de emotie. Je zorgt ervoor dat de schets zo perfect mogelijk is. Helemaal klaar om het te fine-tunen met het mooiste pallet. Jouw eigen digitale handtekening neerzetten met behulp van Lightroom en/of Photoshop. Want onderwerpen kunnen dan vaak hetzelfde zijn bij verschillende fotografen, maar jou manier van kijken en inkleuren, dat is waar je het verschil maakt! Dat is hoe jij de wereld ziet. Dat is jouw stijl die je inkleurt volgens jouw unieke visie.

Hoe mooi is het dat dit tegenwoordig digitaal kan met behulp van Photoshop & Lightroom? Maar tegelijkertijd zijn er ook zoveel opties en mogelijkheden. Er zijn zoveel verschillende manieren om jouw stempel op je foto te drukken in de nabewerking. Soms weet je niet meer wat nu wel- of juist niet handig is. En soms kan een teveel een aan nabewerking zelfs je foto afbreken in plaats van opbouwen. Maar wat is nu handig om te doen? En het liefst zo snel en accuraat mogelijk?

Daar help ik je graag bij. In praktische videotutorials krijg je stap voor stap de technieken uitgelegd om je foto om te toveren tot een magisch en schilderachtig tafereel. Retoucheren, huidtonen aanpassen, colorgrading, invoegen van textures en overlays, en nog heel veel meer. Van alles komt aan bod!

Dus mocht je wel wat hulp kunnen gebruiken in de nabewerking? Of willen weten hoe ik mijn foto's bewerk? Of gewoon nieuwe dingen willen leren? Neem dan vooral even een kijkje bij mij online video tutorials. Misschien zit er wel wat voor jou bij? Voor de prijs hoef je het niet te laten want ter introductie zijn alle videotutorials tijdelijk maar 17,99 euro. En... je kunt ze zo vaak als je wilt terugkijken!

transform your vision

"De schilder van de toekomst is een colorist zoals er nog niet een is geweest"

- Vincent van Gogh -

Maak je keuze hieronder voor meer informatie over jouw favoriete tutorial

Video photoshop tutorial van Willie Kers photography

Lightroom tutorial Dreamy portrait edit by Willie Kers

More info

More info

Lightroom - Dreamy portrait

Photoshop - Little Pirate

More info

Lightroom & Photoshop - Fine art painterly portrait

GA NAAR DE SHOP

Aankomende

Workshops

Fine art portret van een meisje in een prinsessenjurk die tijdens zonsondergang bellen blaast in het bos door portretfotograaf met natuurlijk licht Willie Kers uit Apeldoorn
1 bloemstilleven met een chinese vaas en boeken van vincent van gogh door Willie Kers uit apeldoorn
Canon EOS R6 fine art portrait of a young little girl in an apple orchard picking flowers by dutch natural light photographer Willie Kers

INDIVIDUELE COACHING

OPLEIDING NATUURLIJK LICHT FOTOGRAAF

FOTOGRAFEREN ALS EEN MEESTER

De meest complete opleiding waarin je alles leert over de geheimen van het licht, nabewerking & marketing

Leer waanzinnige portretten en stillevens te maken in de stijl van de Meesters uit de Gouden eeuw (Online Masterclass)

Uitdagende coaching waarin je de fijne kneepjes van het fotograferen, nabewerken en/of marketing leert. Volledig aangepast aan jouw wensen.

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE