fbpx

portret gemaakt tijdens de fotografie workshop over natuurlijk licht bij Willie Kers uit Apeldoorn

Fotograferen is een prachtige manier om je creatief te uiten. Ik zie het als een schets maken van het beeld wat je wilt vastleggen op je netvlies. Net zoals een schilder zijn schets maakt voor hij het gaat inkleuren met de mooiste verf. Met je camera vang je licht en de emotie. Je zorgt ervoor dat de schets zo perfect mogelijk is. Helemaal klaar om het te fine-tunen met het mooiste pallet. Jouw eigen digitale handtekening neerzetten met behulp van Lightroom en/of Photoshop. Want onderwerpen kunnen dan vaak hetzelfde zijn bij verschillende fotografen, maar jou manier van kijken en inkleuren, dat is waar je het verschil maakt! Dat is hoe jij de wereld ziet. Dat is jouw stijl die je inkleurt volgens jouw unieke visie.

Hoe mooi is het dat dit tegenwoordig digitaal kan met behulp van Photoshop & Lightroom? Maar tegelijkertijd zijn er ook zoveel opties en mogelijkheden. Er zijn zoveel verschillende manieren om jouw stempel op je foto te drukken in de nabewerking. Soms weet je niet meer wat nu wel- of juist niet handig is. En soms kan een teveel een aan nabewerking zelfs je foto afbreken in plaats van opbouwen. Maar wat is nu handig om te doen? En het liefst zo snel en accuraat mogelijk?

Daar help ik je graag bij. In praktische videotutorials krijg je stap voor stap de technieken uitgelegd om je foto om te toveren tot een magisch en schilderachtig tafereel. Retoucheren, huidtonen aanpassen, colorgrading, invoegen van textures en overlays, en nog heel veel meer. Van alles komt aan bod!

Dus mocht je wel wat hulp kunnen gebruiken in de nabewerking? Of willen weten hoe ik mijn foto's bewerk? Of gewoon nieuwe dingen willen leren? Neem dan vooral even een kijkje bij mij online video tutorials. Misschien zit er wel wat voor jou bij? Voor de prijs hoef je het niet te laten want ter introductie zijn alle videotutorials tijdelijk maar 19,99 euro. En... je kunt ze zo vaak als je wilt terugkijken!

transform your vision

"De schilder van de toekomst is een colorist zoals er nog niet een is geweest"

- Vincent van Gogh -

MASTERCLASS

PAINTERLY PORTRAIT IN LIGHTROOM

Retoucheren EN dROMERIG BEWERKEN maar met behoud van details die juist een gezicht zo kenmerkend en mooi maken!

VIND JE HET LASTIG OM EEN DE GOEDE EN EGALE HUIDTINTEN TE krijgen IN LIGHTROOM?

OF HOE JE WALLEN EN ANDERE OFFENHEDEN NATUURLIJK RETOUCHEERT?

EN HOE JE EEN HUID VERZACHT ZONDER DAT HET TE "PLASTIC" OF NEP WORDT?

HOE JE VAN DIE SPRANKELENDE OGEN KRIJGT?

OF SUBTIEL MAKE-UP AANBRENGT

EN JUIST ZOMERSPROETJES ACCENTUEERT?

KLEURZWEMEN EN COUPEROSE RETOUCHEERT?

EN EEN ZACHTE GEZONDE GLANS IN HET HAAR KRIJGT?

DIT- EN NOG VEEL MEER GA JIJ LEREN TIJDENS

INCLUSIEF BONUS VIDEO GOLDEN HOUR FOTOGRAFIE & EBOOK!

EEN SUPER COMPLETE MASTERCLASS MET TIPS, trucs & TOOLS WAAR JE OOK ECHT WAT MEE KUNT!

€79,95

DIT WIL IK

Na aanschaf staat de masterclass direct voor je klaar. Inclusief GRATIS bonusvideo!

Online Masterclass

THE MAGIC OF PHOTOSHOP!

LEREN NABEWERKEN ZONDER GEBRUIK VAN ACTIONS! WANT GEEN FOTO IS HETZELFDE!

Tijdens deze uitgebreide online masterclass, gaan we samen aan de slag om jouw foto’s met behulp van Photoshop een flinke snuf magie te geven.

INCLUSIEF:

√ VOLLEDIGE MASTERCLASS

√ COMPLETE TUTORIAL VAN RUIM ANDERHALF UUR!

√ 4 GRATIS SUN-OVERLAYS!

Je kunt DIRECT STARTEN.

Na je reservering staat de hele masterclass direct voor je klaar! Leren in je eigen tijd en zo vaak terugkijken als jij wilt.

39,95 euro

Meer info & aanmelden

Maak hieronder je keuze voor meer informatie over jouw favoriete Photoshop- of Lightroomcursus

online masterclass

LIGHTROOM

(leren in je eigen tijd)

Wil je weten hoe ik de foto's hiernaast heb samengevoegd en bewerkt? En dat alleen met behulp van Lightroom? Tijdens deze te gekke ruim 3 uur durende ONLINE MASTERCLASS ga je dit- en nog heel veel meer allemaal leren! Ook de allernieuwste Lightroomfuncties zoals de supergave maskingtool. Daarnaast krijg je veel fotografietips, een handige Q&A, en de twee foto's uit de tutorial om zelf mee te oefenen. Zo ben je straks weer helemaal op de hoogte van de laatste tips- en tricks en kun je nog meer uit je editing halen!

De cursus staat direct na aanschaf voor je klaar in je mailbox. Zo kun je meteen aan de slag om jouw foto's om te zetten in prachtige kunstwerken met Lightroom!

39,95 euro!

Inclusief GRATIS LIGHTROOM VIDEOTUTORIAL t.w.v. 35 euro

Inclusief GRATIS EBOOK "tips voor fotograferen tijdens zonsondergang!"

Ja, ik wil direct starten met deze Masterclass

Canon EOS r5 Golden hour foto van een indonesisch meisje in een rode jurk op de hoge veluwe door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn copy

ONLINE MASTERCLASS

FOTOGRAFEREN TIJDENS ZONSONDERGANG & NABEWERKEN IN LIGHTROOM!

ONLINE leren in je eigen tijd!

NA RESERVERING STAAT DE MASTERCLASS DIRECT VOOR JE KLAAR!

€39,95

Meer info & aanmelden

Video photoshop tutorial van Willie Kers photography

More info

More info

LR & PS - Fine art "Dutch masters"

Photoshop - Little Pirate

Mocht je naast de nabewerking willen leren hoe je de bovenstaande type foto's vastlegt met je camera? Of alles willen weten over fotograferen met natuurlijk licht? Misschien is een van mijn fotografie-trainingen wel wat voor jou. Meer informatie hierover vind je in het menu.

GA NAAR DE SHOP

To Top

Photoshop en Lightroom Tutorials