fbpx

EEN UITDAGENDE FOTOGRAFIECURSUS DIE JE NIET WILT MISSEN!

WHEN THERE'S LIGHT, THERE'S MAGIC!

Ben je op zoek naar meer verdieping in je fotografie?

Vind je het lastig om het natuurlijke licht te sturen op onbekende locaties?

Krijg je maar niet de foto uit je camera zoals je die in je hoofd zit?

Wil je graag dromerige Fine Art foto's maken?

En deze perfect nabewerken in Lightroom & Photoshop?

Hoe je een fotosessie styled en moodboards inzet?

Wil je weten hoe je kleuren inzet zodat je foto's een echte "WOW-factor krijgen?

Ontbreekt het je aan creativiteit en inspiratie waardoor je steeds dezelfde foto's maakt?

Wil je graag een verhaal vertellen met je foto's?

Wil je leren "autorijden" met je camera zodat de focus op je model ligt in plaats van je instellingen?

En wil je meer zelfverzekerd worden als fotograaf maar ook als mens?

Dan is deze ONLINE FOTOGRAFIECURSUS iets voor jou!

Maar liefst 8 weken lang begeleid ik jou in dit hele proces en na afloop heb jij het licht, je camera en de nabewerking volledig onder controle!

Je gaat dromerige Fine Art foto's maken in jouw unieke stijl.

"NATURAL LIGHT ONLY"

LET’S CREATE SOME MAGIC!

Canon fine art portret van een jongetje verkleed als indiaan zittend naast een ezel in de wei tijdens zonsondergang door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn
Canon EOS R5 painterly portrait of a little boy painting an autumn landscape in the fall forest by dutch natural light photographer Willie Kers copy

Felle zon of juist veel bewolking? Wil je een prachtige zonsondergang vastleggen maar heb je last van uitgebeten luchten of harde schaduwen? Lukt het je niet om het plaatje wat in je hoofd zit vast te leggen met je camera? Weet je niet hoe je jouw modellen of klanten moet aansturen? Dat is voor jou straks geen probleem meer. Want tijdens deze 8-weekse online cursus leer je het natuurlijke licht compleet naar je hand te zetten. En je kent alle geheimen van Lightroom en Photoshop om jouw foto's om te toveren tot Fine Art kunstwerken. Klaar om direct aan de muur te stralen!

WAAR BLINK JIJ STRAKS IN UIT?

jij kent alle geheimen van het natuurlijke daglicht!

je foto komt met 1 klik direct goed uit je camera! Dus niet meer twijfelen over de juiste camera-instellingen.

jij kunt met één klik een sprookjesachtige foto maken

tijdens het fotograferen kun jij al in je camera effecten toevoegen zoals flare, filters en vignetten.

je kunt het licht van zonsondergang perfect vangen zonder clipping of te diepe schaduwen.

zelfs midden op de dag met fel licht kun jij dromerige foto's maken

kleurzwemen zijn voor jou verleden tijd

je weet precies welke lens en camera het best bij jou past

zelfs met een hoge ISO het jij goed belichte foto's zonder ruis.

jij kunt overal magische foto's maken. Zelfs op plekken waar je het niet verwacht.

jij weet precies hoe je jouw foto's kunt stylen en modellen aansturen.

je weet alles over kleur- en kleurpaletten. Want jij onderschat de kracht kleur niet!

je kunt projectmatig fotograferen. De voorbereiding, werken met moodboards en de uitvoering.

jij kent Lightroom & Photoshop op je duimpje om je foto's om te zetten in Fine Art.

Jij kunt straks onder ALLE omstandigheden OVERAL dromerige fine art portretten maken!

Jij kunt letterlijk schrijven met licht & kleur

HOE ZIET DE ONLINE TRAINING ERUIT?

8 weken lang krijg je elke week een nieuwe les en uitdagende, creatieve opdrachten. De lessen zijn overzichtelijk en stap voor stap te volgen. Kom je wat tijd tekort? Geen probleem. Want de lessen zijn zo gemaakt dat je ze achteraf in je eigen tijd en tempo kunt volgen. En al het lesmateriaal mag je houden.

Naast alle fotografielessen krijg je elke week extra uitleg en veel inspiratie via interactieve webinars. We gaan letterlijk fotografisch de diepte in om het beste in jezelf naar boven te halen.

Elke week kun je jouw huiswerk of foto insturen. Deze worden tijdens de live webinars besproken. Net zoals al jouw vragen.

Je krijgt exclusieve toegang tot mijn besloten forum. Hier kun je vragen stellen, foto's plaatsen en nog meer bonuslessen vinden. En natuurlijk is het ook superhandig als je een keer samen met een medecursist wilt afspreken om extra te oefenen.

Bij het afronden van de opleiding hoort een eindopdracht en een prachtig certificaat. Jij bent dan officieel een "Meester van het natuurlijke licht!"

portret gemaakt tijdens de fotografie workshop over natuurlijk licht bij Willie Kers uit Apeldoorn

Ja, ik doe mee!

fine art portret van een meisje met klaprozen door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn copy

DE WERELD IS MIJN CANVAS

HET LICHT MIJN PALET

EN DE CAMERA MIJN KWAST

NIET ALLEEN JE FOTOGRAFIE MAAR OOK JE CREATIVITEIT KRIJGT TIJDENS DEZE WORKSHOP EEN ENORME BOOST!

Fine art portret van een jonge vrouw aan het strand van Vlissingen tijdens zonsondergang door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn copy

MIJN CADEAUTJE VOOR JOU!

"The Beauty of every day light"

Mijn vernieuwde Ebook met bijna 100 pagina's over licht, fotografie, tips & tricks, leuke opdrachten & inspiratie.

Na je reservering staat dit prachtige en inspirerende Ebook direct voor je klaar! Je kunt direct aan de slag met de voorbereiding op jouw cursus!

JA, IK KAN NIET WACHTEN OM TE STARTEN!

IT'S TIME TO UNLEASH YOUR INNER ARTIST

LIEVE REACTIES

VEEL GESTELDE VRAGEN

√ Hoeveel tijd ben ik kwijt aan opdrachten?

De online cursus duurt 8 weken en start op 20 september. Om het meeste uit de training te halen adviseer ik je om elke dag te fotograferen. Al is het maar 5 minuten. Maar uiteraard is het aan jou hoeveel tijd je hieraan kunt besteden. Komt het een keer niet uit, dan kun je het altijd op een later moment volgen. Want alle lessen blijven voor je beschikbaar. Gemiddeld ben je, als je het maximale uit de training wilt halen, 1 - 3 uur per week bezig. Dit is inclusief de online lessen via Zoom.

√ Kan ik de online lessen terug kijken?

Ja, dat kan. Al het lesmateriaal blijft ook na de cursus voor jou toegankelijk. Heb je een online les gemist dan is dit geen probleem. Want de live Zoomsessies worden opgenomen. De replay van elke zoom-meeting krijg je na afloop toegestuurd. Zo hoef je niets te missen als je een keer bent verhinderd.

√ Moet ik actief meedoen op het forum?

Nee, niets moet. Zie het forum als een bonus. Deze is bedoeld om je foto's te delen, vragen te stellen en feedback te geven of krijgen. Daarnaast vind je hier ook extra lesmateriaal en leuke tips & tricks. Maar je kunt de training ook prima volgen zonder deel te nemen aan het forum.

√ Uit hoeveel lessen bestaat deze cursus?

Naast 8 interactieve lessen via Zoom zijn er ook losse modules, Ebooks, video's, PDF's, tutorials, checklists en nog veel meer. Vanaf 20 september krijg je elke week toegang tot een nieuwe les. Tijdens de webinars krijg je extra uitleg over de nieuwe module en kun je ook je vragen kwijt. Ook wordt huiswerk besproken. Tijdens de 8 weekse cursus kun je 24/7 terecht in mijn besloten forum waarin je extra vragen kunt stellen en nog meer bonusmateriaal kunt vinden. En het mooie is, al het lesmateriaal is "yours to keep." Dus ook na afloop van deze fotografiecursus kun je alles nog eens op je gemak terugkijken of lezen.

√ Is deze cursus hetzelfde als de "Opleiding natuurlijk licht fotograaf" in Apeldoorn?

Nee. Deze cursus duurt korter en is gericht op buitenfotografie. De fysieke opleiding "natuurlijk licht fotograaf." is op locatie in Apeldoorn. De lesstof die je tijdens deze online cursus krijgt bestaat uit een aantal losse onderdelen van de complete opleiding. Dit is wel aangepast om er een goede, leerzame, online training van te maken die stap voor stap te volgen is. Maar ook bij deze online cursus ga je enorm veel kennis opdoen en krijg je ook een intensieve begeleiding zoals je van mij gewend bent.

√ Is deze opleiding vergelijkbaar met de workshop "magie van het licht?"

Nee. De workshop magie van het licht is een losstaande, eenmalige (een-daagse) workshop in Apeldoorn. Deze online cursus duurt 8 weken lang. Dus we gaan veel dieper in op de lesstof! Er zal wel iets overlapping inzitten. Maar dit betreft alleen de eerste les. Wat nooit kwaad kan want je geheugen opfrissen is nooit verkeerd. Tijdens de workshop magie van het licht doe je al veel nieuwe kennis op. Maar tijdens deze online cursus nog heel veel meer!

√ Leer ik wel voldoende tijdens deze online cursus?

Ja, Absoluut! Ik geef veel workshops en trainingen. Zowel in het binnen als buitenland. En ook veel online. Het lesmateriaal is zo geschreven en gemaakt dat het eenvoudig te volgen is. Daarnaast is er overal videomateriaal van. Je kunt dus ook letterlijk meekijken als ik fotografeer. En daar natuurlijk ook weer evt. vragen over stellen. Uit reacties van oud-cursisten weet ik dat ze hier veel aan hebben en veel van leren. Daarnaast is het natuurlijk niet helemaal online. Want we zien elkaar ook "live" tijdens de Zoom lessen. Het voordeel van een online training en de moderne technieken is dat je niet telkens naar Apeldoorn hoeft te reizen en toch veel kunt leren.

√ Welke apparatuur heb ik nodig?

In elk geval een digitale camera met verwisselbare lenzen (spiegelreflex of systeemcamera). Daarnaast minimaal één lichtsterke lens met een diafragma van F/2.8 of groter (lager getal). Qua brandpuntafstand is 50mm prima. Maar een langere lens is een pré. Een uitgebreid lensadvies krijg je trouwens tijdens deze cursus. Voor de online lessen heb je een computer met een goede internetverbinding nodig.

√ Zijn de online lesmomenten via Zoom op vaste tijden?

Ja, deze zijn altijd op dinsdagavond en start om 19.30 uur. We houden hierbij rekening met NL-vakanties en feestdagen. Mocht een les hierin vallen, dan wordt de les verschoven naar een week later. Gelukkig wordt alles opgenomen en kun je elke zoomles achteraf terugkijken in jouw eigen tijd. Dus je kunt met een gerust hart vakantie vieren.

√ Zijn alle lessen direct beschikbaar?

Na je aanmelding ontvang je direct mijn Ebook met o.a. een aantal opdrachten om je alvast voor te bereiden op de cursus die start op 20 september 2022. Er zit een logische volgorde in de opbouw van de modules. Zo leer je stap voor stap de juiste technieken. Want ik wil graag het beste in jou naar boven halen. Vanaf 20 september krijg je elke week een nieuwe module toegestuurd die we uitgebreid gaan behandelen. Op deze manier leert elke cursist hetzelfde en loopt de een niet voor- of achter op de ander. Zo leer je niet alleen van de lessen maar ook van elkaar. En dankzij deze lesstructuur haal je het maximale uit dit traject.

√ Krijg ik ook van jou feedback (Willie)?

Uiteraard! Zoals je van mij gewend bent krijg je oprechte en eerlijke feedback. Want je doet mee om te leren, toch? Je kunt je foto's en vragen die je wilt bespreken vooraf insturen via het forum. Tijdens de Zoomsessie gaan we deze bespreken. Daarnaast kun je aan je medecursisten op het forum ook vragen stellen. En natuurlijk ben ik zelf ook actief op het forum.

√ Wat kan ik na deze online cursus?

Als je alle lessen hebt gevolgd dan kun jij na afloop dromerige fine art portretten maken. Je weet hoe je moet nabewerken in Lightroom en Photoshop om jouw unieke stijl nog meer zichtbaar te maken. Je kunt je camera blindelings bedienen, weet hoe je het licht moet sturen en wat de kracht en valkuil van elke kleur is. Je kunt conceptueel verhaalvertellende foto's maken, je modellen aansturen en nog veel meer. Doordat je precies weet hoe je camera en het licht werkt ben je ook een stuk zelfverzekerder tijdens je fotosessies en naar je evt. klanten toe. Hierdoor durf je ook "nee" te zeggen tegen fotografische opdrachten die niet bij je passen.

√ Is er subsidie of financiering mogelijk?

Per 2022 zijn studiekosten niet meer aftrekbaar. Hier is de STAP-regeling voor in de plaats gekomen. Het STAP-opleidingsregister is nog beperkt en wordt in de loop van de tijd aangevuld. Of Willie Kers Photography ook in dit register komt, is afhankelijkvan de branche-organisatie en DUO. Bij de start van het STAP-budget was nog geen enkele fotografiecursus opgenomen in het register. Dus het is afwachten wat er besloten wordt. Wil je zelf aan de slag als fotograaf en ben je uitkeringsgerechtigd, dan is het wellicht mogelijk om het lesgeld via de UWV vergoed te krijgen. Ben je als ZZP'er al werkzaam als fotograaf en wil je jouw kennis en vaardigheden uitbreiden dan kun je evt. subsidie aanvragen bij Werktuig PPO.

√ Kan ik in termijnen betalen?

Betaling 3 termijnen is voor al mijn cursussen mogelijk tegen 0% rente en zonder BKR bij een totaalbedrag vanaf €100. Kies hiervoor bij het uitchecken voor de optie "in3". De complete opleiding natuurlijk licht fotograaf kan in 6 termijnen worden voldaan. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier bij de opleiding.

√ Kan ik deze online cursus ook aanschaffen als ik in België woon?

Ja, dat kan. En niet alleen vanuit België. Bij je reservering kun je bij het afrekenen verschillende betaalopties kiezen. Naast IDeal kun je ook kiezen voor PayPal en diverse buitenlandse banken.

√ Mijn vraag staat er niet bij?

Mocht je een specifieke vraag hebben, dan mag je mij altijd even bellen of mailen. Dan kunnen we samen altijd kijken of deze training bij jou past. Contact met mij opnemen kan via het contactformulier

JA, NATUURLIJK DOE IK MEE!

LEARN THE RULES LIKE A PRO SO YOU CAN BREAK THEM LIKE AN ARTIST

Canon Sunset portrait of a young asian woman at the dunes by dutch natural light photographer Willie Kers copy

Al jouw voordelen op een rij

supergave in-depth lessen waarvan je enorm veel gaat leren

stap-voor-stap leren

Oprechte feedback zonder "sugar coating"

duidelijk lesmateriaal in de vorm van inspirerende modules

extra tutorials, PDF's, checklists & pro-tips.

intensieve begeleiding om het beste uit jezelf naar boven te halen

jij staat straks zelfverzekerd achter je camera!

uniek videomateriaal om je visueel te begeleiden in je fotografie

meer dan 40 videotutorials over Lightroom & Photoshop

gratis mijn textures en overlays voor Photoshop

exclusieve toegang tot mijn besloten fotografen forum

voor ALTIJD de lessen terugkijken

veel inspiratie en creatieve opdrachten

BONUS! Mijn Ebook van bijna 100 pagina's direct na je aanmelding!

na afloop een prachtig certificaat

Schrijf je nu in en start direct met toffe lessen uit mijn inspirerende Ebook.

start 20 september 2022

Normaal tarief €698*

nu tijdelijk

Na reservering staat mijn Ebook met heel veel fotografietips DIRECT voor je klaar!

€ 598

JA, IK DOE MEE!

* PRIJZEN ZIJN inclusief 21% BTW.

interessant?

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK

Canon EOS R6 fine art portrait of a young little girl in an apple orchard picking flowers by dutch natural light photographer Willie Kers
Canon EOS R6 fine art portrait of a little boy standing in an autumn apple orchard by Dutch photographer Willie Kers copy
Canon EOS r5 lente portret van een meisje die een boek voorleest aan een teddybeer in het bos bij de bloesem door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn copy

LIGHTROOM & PHOTOSHOP TUTORIALS

OPLEIDING NATUURLIJK LICHT FOTOGRAAF

INDIVIDUELE COACHING

Maak jouw foto's nog waanzinniger met behulp van coole Photoshop en/of Lightroom technieken!

De meest complete opleiding waarin je alles leert over de geheimen van het licht, nabewerking & marketing

Een uitdagende 1 op 1 workshop waarin je de fijne kneepjes van van het fotograferen leert. Helemaal aangepast aan jouw wensen.

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

To Top

Online opleiding dromerige portretfotografie