fbpx

DE LEUKSTE CURSUS FINE ART FOTOGRAFIE DIE JE NIET MAG MISSEN!

DROMERIGE FINE-ART FOTOGRAFIE, LIGHTROOM & PHOTOSHOP

WHEN THERE'S LIGHT, THERE'S MAGIC!

Wil jij adembenemende foto's maken waar je naar blijft kijken? Stap dan binnen in de betoverende wereld van dromerige Fine-Art fotografie! Haal alles uit je creativiteit en leer inspirerende verhaalvertellende kunstwerken te maken. Verken het magische samenspel tussen licht & kleur en ontdek alle geheimen van fotograferen én Lightroom & Photoshop.

Maar liefst 8 intensieve weken lang begeleid ik jou online in het maken van het "perfecte plaatje".

Na afloop beheers jij het licht, je camera én Lightroom & Photoshop volledig en maak jij de mooiste dromerige Fine Art foto's!

LET’S CREATE SOME MAGIC!

Canon EOS R5 painterly portrait of a little boy painting an autumn landscape in the fall forest by dutch natural light photographer Willie Kers copy
Canon fine art portret van een jongetje verkleed als indiaan zittend naast een ezel in de wei tijdens zonsondergang door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn

Maak onder ALLE omstandigheden OVERAL magische foto's!

WAAR BLINK JIJ STRAKS IN UIT?

√ Jij weet precies hoe je het licht kunt sturen.

√ Jouw foto's komen direct goed uit je camera, met slechts één klik!

√ Jij vertelt sprookjesachtige verhalen met jouw foto's .

√ Tijdens het fotograferen voeg jij moeiteloos flare, filters en vignetten toe voor dat extra vleugje magie.

√ Zonsondergangen leg jij feilloos vast.

√ Zelfs op het heetst van de dag weet jij dromerige foto's te maken.

√ Kleurzweem is verleden tijd dankzij jouw uitgebreide kennis.

√ Jij weet precies welke lens bij het plaatje in je hoofd past.

√ Jij hebt oog voor het ongewone in het alledaagse.

√ Styling en poseren van modellen beheers jij tot in de puntjes.

√ Kleur- en kleurpaletten hebben voor jou geen geheimen meer.

√ Van het begin tot het einde heb jij jouw fotosessies volledig onder controle.

√ Lightroom & Photoshop beheersen? Jij bent een ware expert en maakt unieke Fine Art!

Every artist dips his brush in his own soul, and paints his own personality into his pictures.

HOE ZIET DE ONLINE TRAINING ERUIT?

√ Gedurende 8 weken ontvang je wekelijks nieuwe lessen en uitdagende, creatieve opdrachten. De lessen zijn helder en stapsgewijs opgebouwd, zodat je ze gemakkelijk kunt volgen. En als je wat extra tijd nodig hebt, is dat geen probleem. Je kunt de lessen op je eigen tempo volgen, op een moment dat jou uitkomt. Het lesmateriaal mag je uiteraard houden.

√ Naast de fotografielessen zijn er elke week interactieve webinars waarin je extra uitleg en inspiratie krijgt. We duiken dieper in de fotografie om het beste in jou naar boven te halen.

√ Elke week kun je jouw huiswerk of foto's insturen. Tijdens de live webinars worden deze besproken, samen met al jouw vragen.

√ Je krijgt exclusieve toegang tot mijn besloten forum, waar je vragen kunt stellen, je foto's kunt delen en nog meer bonuslessen kunt vinden. Het is ook een geweldige plek om af te spreken met medecursisten voor extra oefeningen.

√ Bij het succesvol afronden van de training ontvang je een eindopdracht en een prachtig certificaat. Je bent officieel erkend als een "Meester van het natuurlijke licht!"

portret gemaakt tijdens de fotografie workshop over natuurlijk licht bij Willie Kers uit Apeldoorn

Ja, ik doe mee!

REVIEWS

fine art portret van een meisje met klaprozen door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn copy

LIGHT TURNS THE ORDINARY INTO THE MAGICAL

GEEF JOUW FOTOGRAFIE EEN CREATIEVE SUPERBOOST!

Fine art portret van een jonge vrouw aan het strand van Vlissingen tijdens zonsondergang door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn copy

GRATIS VOOR JOU!

"The Beauty of every day light"

Mijn supergave Ebook van bijna 100 pagina's. Bomvol met alles over licht, fotografie, handige tips & tricks, leuke opdrachten en inspiratie!

Meld je nu aan en ontvang direct dit inspirerende Ebook direct in je mailbox!

JA, IK DOE MEE

IT'S TIME TO UNLEASH YOUR INNER ARTIST

Canon Sunset portrait of a young asian woman at the dunes by dutch natural light photographer Willie Kers copy

Al jouw voordelen op een rij

√ Boeiende en diepgaande lessen die je veel zullen bijbrengen

√ Stap-voor-stap leren

√ Eerlijke en waardevolle feedback zonder "sugar coating"

√ Uitdagende en creatieve opdrachten om je creativiteit te prikkelen.

√ Extra tutorials, handige PDF's, checklists & pro-tips.

√ Persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf te halen.

√ Jij staat straks zelfverzekerd achter je camera!

√ Uniek videomateriaal om je visueel door je fotografieproces te begeleiden.

√ Meer dan 40 video's & masterclasses over Lightroom & Photoshop

√ Gratis textures en overlays.

√ Exclusieve toegang tot mijn besloten fotografen forum

√ Levenslang toegang tot de lessen.

√ Volop inspiratie.

√ BONUS! Mijn Ebook van bijna 100 pagina's direct na je aanmelding!

Een prachtig certificaat na voltooiing van de cursus.

SAVE THE DATE

N.N.B.

ONTVANG TOT €165 SUBSIDIE!

Ben je werkzaam in de creatieve sector? Dan kun je evt. subsidie krijgen via de PPO. Dan is jouw investering 2/3e van het totaalbedrag. Dit bedrag valt onder opleidingskosten en die kun je weer aftrekken van je winst. Zo heb jij een kans om verder te groeien en jezelf professioneel bij te scholen.

Meer informatie hierover vind je op WERKTUIG PPO

VEEL GESTELDE VRAGEN

√ Ik fotografeer dieren, is deze cursus dan ook wat voor mij?

Absoluut! Een portret kun je maken van zowel dieren als mensen. Dus deze cursus is ook bij uitstek geschikt voor bijv. honden- of paardenfotograaf. Of een combinatie hiervan. Licht is licht. Ongeacht wie- of wat je fotografeert. Tijdens deze cursus leer je dromerige fine art foto's maken. Ongeacht het onderwerp dat je kiest.

√ Hoeveel tijd ben ik kwijt aan opdrachten?

Om optimaal te profiteren van de training, raad ik aan om dagelijks te fotograferen, zelfs al is het maar 5 minuten. Gemiddeld genomen, als je het maximale uit de training wilt halen, moet je rekenen op 1 tot 3 uur per week. Inclusief de online lessen via Zoom. Maar natuurlijk bepaal jij zelf hoeveel tijd je eraan kunt besteden. Als het een keer niet uitkomt, kun je de lessen altijd op een later moment volgen, omdat alle lessen beschikbaar blijven.

√ Kan ik de online lessen terug kijken?

Ja, je kunt de online lessen terugkijken want al het lesmateriaal mag je houden.. Dus als je een les hebt gemist, is dat geen probleem. Ook de live Zoomsessies worden opgenomen. Zo hoef je niets te missen, zelfs als je een keer niet kunt.

√ Moet ik actief meedoen op het forum?

Nee, niets moet. Zie het forum als een bonus. Deze is bedoeld om je foto's te delen, vragen te stellen en feedback te ontvangen. Daarnaast vind je hier ook extra lesmateriaal en leuke tips & tricks. Maar je kunt de training ook prima volgen zonder deel te nemen aan het forum.

√ Uit hoeveel lessen bestaat deze cursus?

Naast 8 interactieve lessen via Zoom (totaal 12-14 uur) krijg je ook losse modules, Ebooks, video's, PDF's, tutorials, checklists en nog veel meer. Vanaf les 1 krijg je elke opeenvolgende week toegang tot een nieuwe les. Tijdens de webinars gaan we dieper in om het lesmateriaal, wordt het huiswerk beoordeelt en is er voldoende ruimte voor vragen. het forum staat 24/7 open en er worden regelmatig nieuwe lessen, video's en masterclasses geüpload. al het lesmateriaal blijft toegankelijk. Dus zelfs na afloop van de fotografiecursus kun je alles op je gemak terugkijken of lezen.

√ Is deze cursus hetzelfde als de "Opleiding natuurlijk licht fotograaf" in Apeldoorn?

Nee, deze 8-weekse cursus is online en richt zich specifiek op Fine-Art fotografie. Het lesmateriaal van "Dromerige Fine Art" is nieuw maar bevat wel een kleine overlap met de opleiding fotografie. De opleiding "natuurlijk licht fotograaf" vindt plaats op locatie in Apeldoorn en duurt 6 maanden. Maar ook bij deze online cursus krijg je een intensieve begeleiding zoals je van mij gewend bent.

√ Is deze opleiding vergelijkbaar met de workshop "magie van het licht?"

Nee, deze opleiding is niet vergelijkbaar met de workshop "Magie van het licht". De magie is een losstaande, ééndaagse workshop in Apeldoorn, terwijl deze online cursus maar liefst 8 weken duurt. Daardoor kunnen we veel dieper ingaan op de lesstof! Bovendien leer je tijdens de online cursus ook veel over Photoshop & Lightroom. Er is wel enige overlapping, met name in de eerste les. Maar het kan nooit kwaad om je geheugen wat op te frissen. Tijdens de workshop "Magie van het licht" doe je al veel nieuwe kennis op, maar tijdens deze online training leer je nog veel meer!

√ Leer ik wel voldoende tijdens een online cursus?

Zeker weten! Je leert absoluut voldoende tijdens een online cursus. Misschien zelfs meer dan je zou verwachten. Dankzij ruim 20 jaar ervaring in lesgeven, is het lesmateriaal zo geschreven dat het eenvoudig te volgen is. Bovendien is er videomateriaal beschikbaar waarin je letterlijk kunt meekijken terwijl ik fotografeer, en je kunt daar natuurlijk vragen over stellen. En je staat er niet alleen voor, want we zien elkaar ook "live" tijdens de Zoomlessen. Het mooie van een online training en moderne technologie is dat je nu je reistijd kunt besteden aan daadwerkelijk fotograferen

√ Welke apparatuur heb ik nodig?

Je hebt in ieder geval een digitale camera nodig met verwisselbare lenzen, zoals een spiegelreflex- of systeemcamera. Daarnaast is minimaal één lichtsterke lens met een diafragma van F/2.8 of groter (een lager getal) handig. Een lens met een brandpuntafstand van 50mm is prima, maar een langere lens is heeft de voorkeur. Tijdens deze cursus ontvang je overigens een uitgebreid lensadvies. Voor de online lessen heb je een computer met een goede internetverbinding nodig.

√ Zijn de online lesmomenten via Zoom op vaste tijden?

Ja, deze zijn elke week op dezelfde avond en duurt van 19 tot ongeveer 20.30 uur. Mocht een les tijdens schoolvakanties of een NL feestdag vallen, dan wordt de les verschoven naar een week later. Gelukkig wordt alles opgenomen en kun je elke zoomles achteraf terugkijken in jouw eigen tijd. Dus je kunt relaxed vakantie vieren.

√ Zijn alle lessen direct beschikbaar?

Nee, niet alle lessen zijn direct beschikbaar. We starten gezamenlijk om een vaste datum. Wel krijg je direct na je aanmelding mijn uitgebreide Ebook met veel informatie om je alvast voor te bereiden op de cursus. De modules zijn opgebouwd in een logische volgorde, zodat je stap voor stap de juiste technieken leert. Mijn doel is om het beste in jou naar boven te halen. Na onze eerste Zoomles krijg je wekelijks nieuw lesmateriaal, dat uitgebreid wordt behandeld. Op deze manier leert iedereen hetzelfde en blijft niemand achter of loopt voor. Want je leert niet alleen van de lessen zelf, maar ook van elkaar. Dankzij deze lesopbouw haal je het maximale uit de cursus.

√ Krijg ik ook van jou feedback (Willie)?

Natuurlijk! Je ontvangt van mij oprechte en eerlijke feedback waar je echt iets aan hebt. Je kunt je foto's en vragen delen op het forum en deze bespreken we ook tijdens de Zoomsessies. Daarnaast kun je ook vragen stellen aan je medecursisten op het forum, en uiteraard ook aan mij. Ik sta voor je klaar om je te helpen!

√ Wat beheers ik na deze online cursus?

Na het voltooien van alle lessen in deze online cursus, zul je in staat zijn om dromerige fine art portretten te maken. Je kent professionele Lightroom & Photoshoptechnieken om jouw unieke stijl nog meer tot uiting te brengen. Het bedienen van je camera zal voor jou vanzelfsprekend zijn, je weet hoe je licht kunt sturen en hoe bepaalde kleuren je foto's kunnen versterken. Daarnaast kun je conceptuele verhalende foto's maken, projectmatig werken, styling toepassen, je modellen sturen en nog veel meer. Dankzij dit alles krijg je ook meer zelfvertrouwen tijdens fotosessies. Hierdoor durf je ook "nee" te zeggen tegen fotografische opdrachten die niet (meer) bij je passen maar vooral "ja" te zeggen tegen sessies waar je hart naar uit gaat.

√ Is er subsidie of financiering via STAP mogelijk?

Helaas niet. Het STAP-opleidingsregister is beperkt v.w.b. fotografie en wordt bovendien binnenkort afgeschaft. Wil je van fotografie je beroep maken of ben je uitkeringsgerechtigd, dan is het wellicht mogelijk om het lesgeld via de UWV of jouw gemeente vergoed te krijgen. Ben je als ZZP'er werkzaam als fotograaf en wil je jouw kennis en vaardigheden uitbreiden dan kun je evt. subsidie aanvragen bij Werktuig PPO.

√ Kan ik in termijnen betalen?

Ja, Betaling in 3 termijnen is voor al mijn cursussen vanaf een totaal van €50 mogelijk tegen 0% rente en zonder BKR. Kies hiervoor bij het uitchecken voor de optie "in3". De complete opleiding natuurlijk licht fotograaf kan in 6 termijnen worden voldaan. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.

√ Kan ik deze online cursus ook volgen vanuit het buitenland?

Ja, je kunt vanuit elk land meedoen zolang je maar een goede internetverbinding hebt. Tijdens het afrekenen van een cursus kun je verschillende betaalopties kiezen zoals IDeal, PayPal en diverse buitenlandse banken.

√ Mijn vraag staat er niet bij?

Mocht je een specifieke vraag hebben, dan mag je mij altijd even bellen of mailen of via het contactformulier. Dan kijken we samen of deze training aansluit bij jouw fotografische wensen.

JA, IK DOE MEE!

interessant?

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK

Canon EOS R6 fine art portrait of a little boy standing in an autumn apple orchard by Dutch photographer Willie Kers copy
Canon EOS R6 fine art portrait of a young little girl in an apple orchard picking flowers by dutch natural light photographer Willie Kers
Canon EOS r5 lente portret van een meisje die een boek voorleest aan een teddybeer in het bos bij de bloesem door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn copy

LIGHTROOM & PHOTOSHOP TUTORIALS

OPLEIDING NATUURLIJK LICHT FOTOGRAAF

MAGIE VAN HET NATUURLIJKE LICHT

Een inspirerende workshop op locatie waarin je letterlijk het licht gaat zien. Dromerige foto's maken met een grote "wow-factor." En meteen goed uit je camera zodat nabewerking nauwelijks nodig is!

Volg de complete opleiding en leer alles over de geheimen van het licht, nabewerking, bedrijfsvoering én ontdek jouw eigen & unieke stijl!

Maak jouw foto's nog waanzinniger met behulp van professionele Photoshop & Lightroomtechnieken! Online leren vanuit je eigen luie stoel!

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

To Top

Online opleiding dromerige portretfotografie

error: Oops!! This content is protected! You are not allowed to copy any text or images. I\\\'m sure you can find some inspiration elsewhere!