fbpx

16 Canon Eos r6 fall image of a little girl playing with a paper boat in water wearing a yellow raincoat by Dutch photographer Willie Kers copy

INDIVIDUELE CURSUS FOTOGRAFIE

Mentoring &

Coaching

Voice

USE YOUR VISUAL

Stel je eens voor....

Dat je stopt met luisteren naar wat anderen van je foto's vinden. En stel je eens voor wat er zou gebeuren als je begint met luisteren naar wat jij wilt! Naar jouw stem en dit in daden om gaat zetten! Stel je eens voor wat voor moois er dan zou gaan ontstaan?
Want die stem diep van binnen, is de stem die er het meest toe doet!

Jouw stem, jouw droom en jouw passie! 

Want er is niemand die zoveel om jouw foto's geeft zoals jij dat doet!"

"An investment in knowledge pays the best interest" - Benjamin Franklin

Canon Fine art portrait of a little girl in a pink dress holding a pink balloon and standing between doves at pietermaai in Curacao by Dutch photographer Willie Kers

Destination

ONE'S

IS NEVER A PLACE BUT A

NEW WAY OF SEEING THINGS

Weet je überhaupt niet meer door alles wat je online ziet en hoort wat jouw stijl is? Of wie jij bent als fotograaf? Misschien weet je het wel maar loop je tegen problemen aan in je nabewerking? Je hebt advies nodig op het gebied van marketing? Wil je een frisse kijk op je website of een portfolio review? Of meer opdrachten krijgen? 

Heb je als ouder van een druk gezin hulp nodig bij de planning van je werkzaamheden als fotograaf. Zodat je zonder schuldgevoel kan fotograferen of nabewerken en zodoende tijd overhoudt om van je mooie gezin te kunnen genieten. Wil je van het "please" gedrag naar je klanten af?

Twijfel je over tarieven? Misschien durf je niet eens geld te vragen voor je mooie foto's en al je inzet! Dan is een individuele cursus fotografie, coaching-, of mentoring wat voor jou. Want jij kent jezelf het beste en weet wat je valkuilen zijn. En daar gaan we samen intensief mee aan de slag.

portret van een kind met paard gemaakt door Diana Thijssen tijdens een natuurlijk licht fotografie cursus bij Willie Kers uit Apeldoorn copy

REVIEWS

“Wauw, wat heb ik veel geleerd in dit traject! Er is echt een wereld voor mij opengegaan. Willie geeft je goede feedback. En is gelukkig ook niet bang om te zeggen wat ze vindt en opbouwende kritiek te geven. Ik heb een stuk meer zelfvertrouwen gekregen in het fotograferen. Maar ook in het verder opzetten van mijn bedrijf”.

Diana Thijssen

Canon EOS R fine art portret van een jonge vrouw op de heide tijdens ondergaande zon in de magie van het licht door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn

HOE HET WERKT

WAT HEB JE NODIG VOOR DE COACHING?

Na je reservering van een individuele cursus fotografie of mentoring, krijg je alvast een vragenlijst en een opdracht toegestuurd. Ook spreken we samen direct een datum af voor onze eerste afspraak. Omdat het één op één is kan dit meestal op korte termijn.

De mentorsessie wordt ingepland tussen maandag en vrijdag.

KIES JOUW COACHING

SAMEN GAAN WE OP AVONTUUR OM HET BESTE IN JOU NAAR BOVEN TE HALEN.

Het beroep fotograaf is soms best eenzaam. Als jouw persoonlijke fotografie coach help ik je graag om het overzicht terug te vinden want soms heb je iemand nodig die je nét dat duwtje in je rug geeft en je de juiste richting op wijst. Of iemand die een luisterend oor biedt? Maar dan wel van iemand uit hetzelfde vakgebied. Iemand die ook écht snapt waar je fotografisch- of privé tegenaan loopt. En die je hierbij ook een helpende hand kan geven om dit op te gaan lossen.

Je krijgt van mij eerlijke-, oprechte en opbouwende feedback waar je ook écht wat aan hebt!

WANT ELKE FOTO VERTELT EEN VERHAAL.

JOUW VERHAAL!

EEN VERHAAL OVER WIE JIJ BENT EN HOE JIJ DE WERELD ZIET!

Of het nu hulp is bij fotograferen, hulp bij het vinden van klanten of handzame tips voor time-management binnen je toch al zo drukke (gezins)leven. Ik ga je helpen met jouw knelpunten! Door uitdagende opdrachten en intensieve coaching gaan we jouw creativiteit en fotografie naar een hoger niveau te tillen. Je krijgt weer zin om zelfverzekerde aan de slag te gaan en er komt weer structuur in je workflow, tijd en niet te vergeten.. je houdt tijd over voor leuke dingen!

Je krijgt weer zin in fotograferen!

Coaching

RESERVEER NU JE

Een individuele cursus fotografie is helemaal op maat gemaakt voor jou!

De uren zijn flexibel in te delen zoals het jou uitkomt. Alles online volgen of liever een combi van online en op locatie?
Geen probleem. Alles is mogelijk!

Canon color image of a little cowboy sitting in the grass next to a pony during sunset by Willie Kers
Canon EOS r5 portrait of a young woman sitting at a lake during sunset by natural light photographer Willie Kers
Canon EOS R fine art child portrait of a blonde little curly girl with a doll and her stroller by Dutch photographer Willie Kers

12 UUR COACHING

6 UUR COACHING

ONLINE COACHING

We gaan jouw fotografie naar een hoger niveau tillen. Jij bepaalt wat je wilt leren en ik maak een op maat gemaakte mentoring voor jou. Een unieke combi van on- en offline kan uiteraard ook. Inclusief: mijn Ebook bomvol inspiratie, tips & trucs.

BONUS! Online PS of LR masterclass naar keuze!

Een super-uitgebreide coaching. Helemaal voor jou op maat gemaakt! Inclusief ONBEPERKT TOEGANG tot meer dan 40 editing tutorials & Masterclasses.

BONUS! Ebook van bijna 100 pagina's bomvol tips, tricks en inspiratie!

Een heel uur lang Skypen of zoomen vanuit jouw luie stoel. Waar- en wanneer het jou maar uitkomt. Je zal versteld staan hoeveel je kunt leren tijdens dit uur.

99 euro

489 euro

1089 euro

RESERVEREN

RESERVEREN

RESERVEREN

Bovenstaande tarieven zijn incl. 21% btw.

OPLEIDING

NATUURLIJK LICHT FOTOGRAAF

EEN COMPLETE OPLEIDING WAARIN JE ALLE GEHEIMEN LEERT OVER FOTOGRAFEREN MET NATUURLIJK LICHT EN ALLES WAT DAARBIJ KOMT KIJKEN.

EEN INSPIREREND TRAJECT WAARIN NIET ALLEEN JIJ ALS FOTOGRAAF MAAR OOK ALS MENS ACHTER DE CAMERA CENTRAAL STAAT!

Zowel individueel als in groepsverband te volgen

JA, IK WIL MEER WETEN OVER DE OPLEIDING

Let's get this started

Vind je het lastig om te bepalen welk fotografie coaching het beste bij jou past? Of wil je wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Fotografie mentor en coaching