fbpx

16 Canon Eos r6 fall image of a little girl playing with a paper boat in water wearing a yellow raincoat by Dutch photographer Willie Kers copy

INDIVIDUELE CURSUS FOTOGRAFIE

Mentoring &

Coaching

Voice

USE YOUR VISUAL

dreamy Canon EOS R6 portrait of a young woman in a pink dress dancing in the fields by dutch natural light photographer Wilie Kers

Stel je eens voor....

Dat je stopt met het aantrekken van wat een ander van jou vindt.

En bedenk eens wat er zou gebeuren als je begint te luisteren naar wat jij écht wilt!

Wat zou er gebeuren als jij je eigen stem volgt en deze omzet in daden?

Denk eens aan al het moois wat er dan ontstaat.

Want diep van binnen is het jouw eigen stem die er het meest toe doet!

Het is jouw droom en jouw creativiteit!

En niemand anders geeft daar meer om als jijzelf!

"An investment in knowledge pays the best interest" - Benjamin Franklin

Canon Fine art portrait of a little girl in a pink dress holding a pink balloon and standing between doves at pietermaai in Curacao by Dutch photographer Willie Kers

Destination

ONE'S

IS NEVER A PLACE BUT A

NEW WAY OF SEEING THINGS

the best project you'll ever work on is you!

Raak je in de war van alles wat je online ziet en hoort, en weet je niet meer wat jouw eigen fotografische stijl is? Misschien heb je wel een idee, maar loop je tegen problemen aan bij het nabewerken? Of heb je advies nodig op het gebied van marketing? Wil je een frisse kijk op je website of een beoordeling van je portfolio? En wil je meer opdrachten binnenhalen?

Als ouder van een druk gezin kan het lastig zijn om je werk als fotograaf te plannen. Maar het is zo belangrijk om zonder schuldgevoel te kunnen fotograferen, nabewerken én tijd over te houden om van je prachtige gezin te genieten. En laten we eerlijk zijn, het wordt ook tijd om af te stappen van dat "please"-gedrag naar je klanten!

Twijfel je over je tarieven? Misschien durf je zelfs niet eens geld te vragen voor je geweldige foto's en de inzet en tijd die je erin stopt! Dan is een individuele cursus fotografie, coaching of mentoring echt iets voor jou. Jij kent jezelf het beste en weet welke valkuilen je tegenkomt. En samen gaan we daar volop mee aan de slag!

portret van een kind met paard gemaakt door Diana Thijssen tijdens een natuurlijk licht fotografie cursus bij Willie Kers uit Apeldoorn copy

REVIEWS

“Wauw, wat heb ik veel geleerd in dit traject! Er is echt een wereld voor mij opengegaan. Willie geeft je goede feedback. En is gelukkig ook niet bang om te zeggen wat ze vindt en opbouwende kritiek te geven. Ik heb een stuk meer zelfvertrouwen gekregen in het fotograferen. Maar ook in het verder opzetten van mijn bedrijf”.

Diana Thijssen

Canon EOS R fine art portret van een jonge vrouw op de heide tijdens ondergaande zon in de magie van het licht door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn

HOE HET WERKT

WAT HEB JE NODIG VOOR DE COACHING?

Na je reservering van een individuele cursus fotografie of mentoring, krijg je alvast een vragenlijst en een opdracht toegestuurd. Ook spreken we samen direct een datum af voor onze eerste afspraak. Omdat het één op één is kan dit meestal op korte termijn.

De mentorsessie wordt ingepland tussen maandag en vrijdag.

KIES JOUW COACHING

Het beroep van een fotograaf kan soms best eenzaam zijn. Als jouw persoonlijke fotografiecoach sta ik graag voor je klaar om je te helpen het overzicht terug te vinden. Soms heb je gewoon iemand nodig die je dat extra zetje in de rug geeft en je in de juiste richting wijst. Iemand die naar je luistert en begrijpt waar je als fotograaf, zowel professioneel als persoonlijk, tegenaan loopt. Samen gaan we werken aan oplossingen, want ik begrijp jouw uitdagingen als geen ander.

SAMEN GAAN WE OP AVONTUUR EN HET BESTE IN JOU NAAR BOVEN TE HALEN.

Je kunt altijd rekenen op mijn eerlijke, oprechte en waardevolle feedback!

ELKE FOTO VERTELT EEN VERHAAL.

JOUW VERHAAL!

EEN VERHAAL OVER WIE JIJ BENT EN HOE JIJ DE WERELD ZIET!

Of je nu hulp nodig hebt bij fotografie, het vinden van klanten of praktische tips voor time-management in je drukke (gezins)leven, ik sta klaar om je te ondersteunen bij jouw uitdagingen! Met inspirerende opdrachten en intensieve coaching gaan we samen jouw creativiteit en fotografische vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Je wordt weer enthousiast om zelfverzekerd aan de slag te gaan en krijgt structuur in je workflow, tijd en niet te vergeten, je gaat tijd overhouden voor leuke dingen!

Je krijgt weer zin in fotograferen!

Coaching

RESERVEER NU JE

Een individuele cursus fotografie is helemaal op maat gemaakt voor jou!

De uren zijn flexibel in te delen zoals het jou uitkomt. Alles online volgen of liever een combi van online en op locatie?
Geen probleem. Alles is mogelijk!

Canon color image of a little cowboy sitting in the grass next to a pony during sunset by Willie Kers
Canon EOS r5 portrait of a young woman sitting at a lake during sunset by natural light photographer Willie Kers
Canon EOS R fine art child portrait of a blonde little curly girl with a doll and her stroller by Dutch photographer Willie Kers

12 UUR COACHING

6 UUR COACHING

ONLINE COACHING

We gaan jouw fotografie naar een hoger niveau tillen. Jij bepaalt wat je wilt leren en ik maak een op maat gemaakte mentoring voor jou. Een unieke combi van on- en offline kan uiteraard ook. Inclusief: mijn Ebook bomvol inspiratie, tips & trucs.

BONUS! Online PS of LR masterclass naar keuze!

Een super-uitgebreide coaching. Helemaal voor jou op maat gemaakt! Inclusief ONBEPERKT TOEGANG tot meer dan 40 editing tutorials & Masterclasses.

BONUS! Ebook van bijna 100 pagina's bomvol tips, tricks en inspiratie!

Een heel uur lang Skypen of zoomen vanuit jouw luie stoel. Waar- en wanneer het jou maar uitkomt. Je zal versteld staan hoeveel je kunt leren tijdens dit uur.

99 euro

489 euro

1089 euro

RESERVEREN

RESERVEREN

RESERVEREN

Bovenstaande tarieven zijn incl. 21% btw.

OPLEIDING

NATUURLIJK LICHT FOTOGRAAF

de ultieme fotografie opleiding waarin je alles ontdekt over licht, nabewerking en marketing! Hier ga je niet alleen jouw eigen unieke stijl ontwikkelen, maar deze ook volop verkennen en versterken.

Start nu en gun je creativiteit de ruimte die het verdient!

Zowel individueel als in groepsverband

VERTEL MEER OVER DE OPLEIDING!

Let's get this started

Weet je niet welke fotografie coaching het beste bij jou past? Of wil je meer info? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Fotografie mentor en coaching

error: Oops!! This content is protected! You are not allowed to copy any text or images. I\\\'m sure you can find some inspiration elsewhere!