fbpx

Wie is Willie Kers

Welkom in mijn wondere wereld van fotografie!

zelfportret van natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn

De wereld is mijn canvas,

het licht mijn palet.

En mijn camera de kwast!

Ik ben Willie Kers, In de eerste plaats moeder van een stel prachtige kinderen en vrouw van mijn beste vriend. Samen met hen, onze twee lieve labradors en een oude kat wonen wij in Apeldoorn, het hart van de Veluwe. O ja, ook niet onbelangrijk: ik ben gek op koken en taarten bakken!

Als Natuurlijk licht fotograaf & mentor heb ik een enorme fascinatie voor licht en kleur. Als klein meisje kon ik uren verdwalen in de schilderijen van de grootmeesters zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner, Israëls en Van Gogh. Sinds ik volwassen ben, is die "obsessie" alleen maar groter geworden.

Schilderen en tekenen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast een goede vervanger. En met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie. Als een mooie plek waar alles mogelijk is. Zolang je maar durft te dromen. Vol met prachtige kleuren, mooi licht en een flinke snuf "magie" van de Meesterschilders.

Geluk vind ik in de alledaagse dingen. Maar oprecht gelukkig word ik van een prachtige zonsondergang en magisch licht! Als ik dan door mijn zoeker kijkt, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Licht intrigeert mij enorm. Het is zo bijzonder om te zien hoe licht zich gedraagt. Om er zeker van te zijn dat ik het aanwezige licht volledig onder controle heb als ik fotografeer, ben ik het wetenschappelijk gaan benaderen. Want alleen dan weet ik zeker dat ik het natuurlijke licht volledig naar mijn hand kan zetten. Zonder hocus pocus.. Alleen de magie van het prachtige licht.

Al meer dan 15 jaar deel ik deze passie als fotograaf & coach graag en vol overgave met anderen! Samen ontdekken, creëren, leren & inspireren! Want er is zoveel moois te zien, te beleven, te ontdekken, te leren én te fotograferen. En zeg nu zelf, het is toch veel leuker om samen op een fotografisch avontuur te gaan in plaats van alleen?

Fine art golden hour portret voor de workshop de magie van het natuurlijk licht door fotograaf willie kers uit Apeldoorn

Wil je jezelf fotografisch verder ontwikkelen?

Dan help ik je daar graag bij d.m.v een uitdagende fotografieworkshop, coaching of online training.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?

Kijk dan even in het menu onder "workshops." Misschien staat er wel een training tussen die je helpt bij jouw fotografische reis.

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

fine art portrait maternity natural light image of a young woman standing in a magical autumn forest by Willie Kers
Canon EOS R Fine art portrait of a little young curly red head girl with flowers in her hand standing in a blue wedding dress like Rembrandt by Willie Kers
golden sony A7RIII lensbaby sunset image of a seagul flying towards the horizon of Scheveningen Beach by Willie Kers

Naar buiten

Naar binnen

Op reis

Canon EOS R6 fine art portrait of an outlander women standing in the fog in the forest by dutch natural light photographer Willie Kers
Canon Fine art spring portrait of a young boy eating a water melon in the forest by Dutch photographer Willie Kers

OPLEIDING NATUURLIJK LICHT FOTOGRAAF

WEBINAR PHOTOSHOP

DE MAGIE VAN HET NATUURLIJKE LICHT

Een waanzinnige masterclass waarin we jouw foto's met behulp van Photoshop een flinke snuf magie gaan geven. Zonder gebruik van actions of presets!

De meest complete opleiding waarin je alles leert over de geheimen van het licht, nabewerking & marketing; Jouw unieke stijl gaat ontdekken én ontwikkelen!

Een inspirerende workshop waarin je letterlijk het licht gaat zien. Dromerige foto's maken met een grote "wow-factor." En meteen goed uit je camera zodat nabewerking nauwelijks nodig is!

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE