fbpx

Wie is Willie Kers

Welkom in mijn wondere wereld van fotografie!

zelfportret van natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn

De wereld is mijn canvas,

het licht mijn palet.

En mijn camera de kwast!

Ik ben Willie Kers, een trotse moeder van een stel prachtige kinderen en vrouw van mijn beste vriend. Samen met onze lieve labrador en bejaarde kat wonen wij in Apeldoorn, het hart van de Hoge Veluwe. O ja, ook niet onbelangrijk: ik ben gek op koken én taarten bakken!

Als Natuurlijk licht fotograaf & mentor ben ik enorm fascineerd door het magische spel van licht en kleur. Sinds ik een klein meisje was, kon ik urenlang verdwalen in de meesterwerken van legendarische kunstenaars zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner, Israëls en Van Gogh. En nu, als volwassene, is die "obsessie" alleen maar sterker geworden en laat het mijn hart steeds sneller kloppen.

Schilderen en tekenen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast een goede vervanger. Met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie. Als een mooie plek waar alles mogelijk is. Zolang je maar durft te dromen. Vol met prachtige kleuren, mooi licht en een flinke snuf "magie" van de Meesterschilders.

BEAUTY IS NOT IN A FACE.

IT'S THE LIGHT IN A HEART

Geluk vind ik in de alledaagse dingen. Maar écht gelukkig word ik van een prachtige zonsondergang en magisch licht! Als ik dan door de zoeker van mijn camera kijk, kan mijn dag niet meer stuk!

Licht heeft een enorme aantrekkingskracht op mij. Het is zo intrigerend om te zien hoe een straal van licht zich gedraagt. Om er zeker van te zijn dat ik het aanwezige licht volledig onder controle heb tijdens het fotograferen, benader ik het wetenschappelijk. Ik onderzoek hoe het licht op een bepaalde manier beweegt en wat ik nodig heb om het te sturen. Deze benadering brengt talloze voordelen met zich mee, want het stelt me in staat om het natuurlijke licht volledig naar mijn hand te zetten. Geen trucjes, maar puur de magie van prachtig licht en een flinke dosis creativiteit.

Al meer dan 15 jaar deel ik mijn passie en kennis over licht, kleur en fotografie vol enthousiasme met anderen! Samen gaan we op ontdekkingsreis, maken we prachtige beelden en inspireren we elkaar. Er is zoveel moois om te zien, te ervaren, te ontdekken, te leren én te fotograferen. En laten we eerlijk zijn, samen op een fotografisch avontuur gaan is zoveel leuker dan alleen!

Fine art golden hour portret voor de workshop de magie van het natuurlijk licht door fotograaf willie kers uit Apeldoorn

Haal het beste in jezelf naar boven!

Ontdek een wereld vol inspiratie en grenzeloze mogelijkheden! Ik sta klaar om jou te begeleiden op jouw unieke fotografische reis.

BE BOLD ENOUGH TO USE YOUR VOICE,

BRAVE ENOUGH TO LISTEN TO YOUR HEART,

AND STRONG ENOUGH TO LIVE THE LIFE

YOU'VE ALWAYS IMAGINED.

BEKIJK MIJN PORTFOLIO

fine art portrait maternity natural light image of a young woman standing in a magical autumn forest by Willie Kers
Canon EOS R Fine art portrait of a little young curly red head girl with flowers in her hand standing in a blue wedding dress like Rembrandt by Willie Kers
golden sony A7RIII lensbaby sunset image of a seagul flying towards the horizon of Scheveningen Beach by Willie Kers

Naar buiten

Naar binnen

Op reis

Canon EOS R6 fine art portrait of an outlander women standing in the fog in the forest by dutch natural light photographer Willie Kers
Canon Fine art spring portrait of a young boy eating a water melon in the forest by Dutch photographer Willie Kers

OPLEIDING NATUURLIJK LICHT FOTOGRAAF

LIGHTROOM & PHOTOSHOP

DE MAGIE VAN HET NATUURLIJKE LICHT

Een inspirerende workshop waarin je letterlijk het licht gaat zien. Dromerige foto's maken met een grote "wow-factor." En meteen goed uit je camera zodat nabewerking nauwelijks nodig is!

De meest complete opleiding waarin je alles leert over de geheimen van het licht, nabewerking & marketing; Jouw unieke stijl gaat ontdekken én ontwikkelen!

Waanzinnige masterclasses waarin we jouw foto's met behulp van Lightroom en Photoshop een flinke snuf magie gaan geven. Zonder gebruik van actions of presets!

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

error: Oops!! This content is protected! You are not allowed to copy any text or images. I\\\'m sure you can find some inspiration elsewhere!