fbpx
Canon 5d mark III portrait of two gorgeous asian girls holding a puppy in an enchanted autumn forest by Willie kers

FOTOGRAFIE WORKSHOP OP LOCATIE ORGANISEREN?

Dan kom ik graag naar jou toe om mijn fotografische kennis te delen.

Regelmatig ben ik buiten mijn woonplaats te vinden om daar op verzoek een cursus- of lezing te geven. En dat is zo gaaf om te doen! Want er is niets zo leuk als het delen van mijn passie met andere fotografen. En dat kan overal zijn. Zowel in het binnen- als buitenland. Of zelfs een online lezing?

Het lijkt mij ook hartstikke leuk als ik in jouw omgeving mijn kennis en inspiratie mag delen. Misschien ken jij andere fotografen met wie je samen een workshop wilt volgen? Of vind je de afstand te ver en wil je graag dat ik bij jou in de buurt een cursus kom geven? Ben je lid van een fotoclub en lijkt het jullie leuk als ik iets kom vertellen over mijn werkwijze? Vul dan vrijblijvend het formulier op deze pagina in. Na ontvangst van het formulier neem ik contact met je op om te kijken wat er mogelijk is.

Uiteraard mag je mij ook altijd even bellen of contact met mij opnemen.

GRATIS DEELNAME VOOR DE ORGANISATOR

Organiseer een workshop fotografie    [recaptcha]

    error: Oops!! This content is protected! You are not allowed to copy any text or images. I\\\'m sure you can find some inspiration elsewhere!