fbpx

KIND WORDS

IK BEN DOOR DE OPLEIDING WERKELIJK WEER EEN STUKJE GEGROEID. HET WAS ALLE EFFORT EN DE AFSTAND NAAR APELDOORN MEER DAN WAARD.

Wendy peereboom foto voor de opleiding van Willie Kers photography uit Apeldoorn

Dankjewel Willie voor alle informatie, hulp, motivatie en vertrouwen. Ik ben door jouw opleiding werkelijk weer een stukje gegroeid en het was alle effort en de afstand naar Apeldoorn meer dan waard.

Willie is een hele fijne lerares met heel veel kennis. Haar opleiding heeft een hele hoge kwaliteit. Ik heb zelf bewust gekozen voor de individuele opleiding in plaats van de groepsopleiding omdat ik van mijzelf weet dat ik anders teveel ga keten in plaats van leren. Nu had ik de mogelijkheid om de sturing te krijgen die IK nodig had, met mijn vragen, knelpunten en persoonlijke hulp.

Twijfel je over deze opleiding? Niet doen! Ga ervoor, 100% het is het waard!

- Wendy Peereboom

AAN HET BEGIN VAN DE OPLEIDING ZEI JE: 'JE ZULT NOOIT MEER HETZELDE NAAR LICHT KIJKEN.' EN JE KREEG HELEMAAL GELIJK! MIJN FOTO'S VERANDERDEN. IK LEERDE OMGAAN MET LICHT EN LEERDE WAT 'MIJN SOORT' LICHT IS!

Mariette Heikoop - liefde vastgelegd

In 2016 heb ik de workshop 'de Magie van het Licht' bij jou gevolgd. Die dag werd er een zaadje gepland wat ik wilde laten groeien. Daarom heb ik mij ingeschreven voor de opleiding en een jaar later, in 2017, ben ik daarmee gestart. Wat heb ik in dat jaar veel geleerd. Aan het begin van de opleiding zei je: 'Je zult nooit meer hetzelfde naar licht kijken.', en je kreeg helemaal gelijk. Mijn foto's veranderden, ik leerde omgaan met licht en leerde wat mijn 'soort' licht is. Wat ik graag gebruik, waar ik van hou, wat bij mij past en hoe ik dat kan bereiken en kan gebruiken in mijn fotografie. Vanaf die tijd zijn klanten mij gaan boeken om mijn foto's en niet meer om mijn prijs. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, je bent een heerlijk mens, makkelijk om naar te luisteren. Vol passie voor wat je doet, maar ook zo eerlijk over je eigen struggles en moeilijke periodes. Daar denk ik, na al de deze jaren nog regelmatig aan terug als het even niet lukt, ik in een creatieve dip zit of het gewoon niet uit mijn vingers komt.

Lieve Willie , bedankt voor wat je mij in 2017 geleerd hebt, ik raad je altijd aan bij beginnende en meer gevorderde fotografen! Ga vooral door met wat je doet, zo lang je kunt. Want je veranderd levens!

- Mariët Heikoop - Ten Hove

IK WORD WEER GELUKKIG VAN FOTOGRAFEREN EN HET DOET MIJ VEEL PLEZIER OM MENSEN BLIJ TE MAKEN MET MIJN FOTO'S!

Ik ben begonnen met de opleiding tot Natuurlijk licht fotograaf, in september 2015. Gelijk het eerste chat moment met Willie was een enorme eye-opener! Ze liet me nadenken over mijn fotografie, mijn visie op de fotografie en de stijl die daar bij past. Gedurende de opleiding heb ik door de opdrachten die we moesten doen kunnen proeven aan de verschillende vormen van daglicht gebruiken voor je foto's. Het is nu een paar jaar geleden dat ik de opleiding heb afgerond en nog steeds ben ik zo blij dat ik deze gedaan heb! Ik ben een stuk zekerder geworden dankzij de vele peptalks van Willie. En ik weet nu waar mijn kracht ligt en het is prachtig om dat terug gekoppeld te krijgen van mijn klanten!

Mariette Heikoop - liefde vastgelegd

- Erica Turmel

IN 2017 HEB IK DE OPLEIDING BIJ WILLIE GEDAAN. IK BEN NOG STEEDS BLIJ DAT IK HIERMEE GESTART BEN!

Fotograaf Sanne Nillessen

Voor ik aan de opleiding natuurlijk licht fotograaf begon fotografeerde ik op de automatische stand. Bij Willie leerde ik naar het licht te kijken, wat diafragma, sluitertijd en ISO betekenen en dit in de praktijk te brengen. In het begin moest ik goed nadenken wat ik precies deed, maar door de praktijk lessen, huiswerk opdrachten en mentorsessies werd dit, zoals Willie zegt, net als autorijden. Willie legt alles op een leuke, duidelijke manier uit waardoor het iedere keer weer jammer was wanneer de les was afgelopen. Na het volgen van de opleiding kreeg ik steeds meer aanvragen voor shoots, en ben ik zelfs minder gaan werken om meer te kunnen fotograferen. Al met al zeker een aanrader dus!

-Sanne Nillessen

WILLIE HEEFT MIJ LETTERLIJK HET LICHT LATEN ZIEN. HIERDOOR BEN IK EEN STUK ZELFVERZEKERDER GEWORDEN.

Na twee workshops te hebben gedaan bij Willie (Fotograferen als een Meester en Magie van het Licht) heb ik mij opgegeven voor de opleiding natuurlijk licht fotograaf. Bij de workshops had ik al ontzettend veel geleerd en de opleiding was een fantastische aanvulling. Willie kan heel goed en met de nodige humor dingen uitleggen. Zo is het heel duidelijk voor iedereen. Willie heeft mij letterlijk het licht laten zien. En ik ben een stuk zelfverzekerder geworden. Ik kan nergens meer normaal lopen, rijden of fietsen. Zie overal prachtig licht, zelfs als de zon niet schijnt.

Bijna iedere dag fotografeer ik wel even, het geeft mij rust. En als ik dan aan het fotograferen ben denk ik vaak met een glimlach terug aan de woorden Picasso die Willie als leidraad voor de opleiding gebruikt: "Learn the rules like a pro so you can break them like an artist!"

Bregitte van Haaren

- Bregitte van Haaren

IK VOND HET ONTZETTEND INDRUKWEKKEND WAT WILLIE UIT MIJN FOTO'S KON HALEN. WAT MIJN FOTO'S OVER MIJ ZEIDEN EN HOE IK EEN VERHAAL, MIJN VERHAAL, KAN VERTELLEN.

Ninja Klein Koerkamp fotograaf

Ik dacht dat ik al heel wat wist over het maken van een mooie foto… Totdat ik aan de opleiding ‘Natuurlijk Licht’ van Willie begon. Jeetje, wat heb ik veel geleerd bij haar! Willie wil je echt alles vertellen over, tsjah, waarover eigenlijk niet!? Ze neemt je mee in het hele proces van het maken van een mooie foto en waar allemaal je op moet letten (vooral het licht, altijd het licht!!). Wat ik misschien nóg waardevoller vond tijdens de opleiding, waren de individuele coachinggesprekken. Ik vond het ontzettend indrukwekkend wat Willie uit mijn foto’s kon halen, wat mijn foto’s over mij zeiden, hoe ik een verhaal, mijn verhaal, kan vertellen. Ik had de tranen in mijn ogen staan!

Dus twijfel je nog? Ik vond het echt wel een investering (ik had geen KvK, dus BTW zelf betalen, geen lichtsterke lenzen, dus zelf betalen, haha), maar ik heb er echt zoveel meer voor teruggekregen! Mede door deze opleiding durf ik nu ook te zeggen: “Ik ben fotograaf!”

-Ninja KleinKoerkamp

REVIEWS

Reviews over workshops

error: Oops!! This content is protected! You are not allowed to copy any text or images. I\\\'m sure you can find some inspiration elsewhere!