fbpx

portret van een vrouw met rood haar in zonlicht gemaakt tijdens de opleiding natuurlijk licht fotograaf door Willie Kers uit Apeldoorn

OPLEIDING NATUURLIJK LICHT FOTOGRAAF!

"LEARN THE RULES LIKE A PRO SO YOU CAN BREAK THEM LIKE AN ARTIST"

Stap in een fantastische fotografische achtbaan en ontdek in 6 maanden alle geheimen van het fotograferen met natuurlijk licht. Je gaat je camera volledig beheersen, zodat je overal en onder alle lichtomstandigheden prachtige foto's kunt maken met een indrukwekkende "wow-factor". Bovendien ontdek je jouw eigen herkenbare en unieke stijl en gaat deze nog meer ontwikkelen!

Na deze intensieve opleiding ben je niet alleen "Meester van het licht" maar sta je ook een stuk zelfverzekerder achter je camera!

De enige opleiding in Nederland waarin je wordt opgeleid tot bekwaam & gespecialiseerd natuurlijk licht fotograaf!

WAAR BLINK JIJ STRAKS IN UIT?

herfstportret van vier kinderen in het bos met pompoenen voor opleiding natuurlijk licht fotograaf van Willie Kers uit Apeldoorn die ook workshops geeft

Hoe laat je de wereld kennis maken met jouw kunstwerken? Met jouw adembenemende foto's en een slimme marketingstrategie word jij een ware magneet voor klanten. Jij weet precies hoe je Instagram, Facebook en je website kunt gebruiken om op te vallen.

Geen uitdaging is te groot voor jou: fel zonlicht, zware bewolking, donkere ruimtes, vlak licht of felle TL-lichten. Jij hebt de volledige controle over het licht en kunt dit compleet naar je hand zetten.

Treed in de voetsporen van de Meesters en leer fotografisch schilderen met licht! Maak kunstzinnige Fine Art in de stijl van Rembrandt en Vermeer. Creëer dromerige beelden, dynamisch documentaire, levendige lifestyle of verken de kracht van contrast!

Ontdek, verken en ontwikkel je eigen, kenmerkende stijl die direct herkenbaar is. Jouw stijl wordt een nog sterkere weerspiegeling van je unieke persoonlijkheid. En wie wil dat nu niet aan de muur hebben?

Tijdens de opleiding Natuurlijk licht fotograaf krijg je exclusieve toegang tot Photoshop & Lightroom masterclasses!

Wist je dat 90% van je onzekerheid komt door het niet goed beheersen van het licht en je camera?

DUMP DIE ONZEKERHEID MAAR.

WANT JIJ KUNT FOTOGRAFEREN ZOALS JE "AUTORIJDT!"

Canon EOS r5 Golden hour foto van een indonesisch meisje in een rode jurk op de hoge veluwe door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn copy

FACTS!

03.

02.

01.

Kennis

Ervaring

Cijfers

Door mijn nauwe samenwerking met verschillende cameramerken, leveranciers en platformen ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste informatie, tips en tricks. Zo ben jij verzekerd van de allerlaatste ins- en outs in de fotografiewereld.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als fotograaf én docent breng ik jou op een duidelijke en geduldige manier de fijne kneepjes van fotograferen met natuurlijk licht bij. Zonder poes-pas. Maar duidelijk uitgelegd en zonder "sugar coating." Dit alles natuurlijk voorzien van een scheutje humor, want leren moet vooral leuk zijn!

Sluit je aan bij meer dan 3000 fotografen die met veel succes een workshop, coaching of opleiding hebben afgerond. Zij hebben hun fotografische hart gevolgd en maken nu de foto's die zij altijd al wilde of zijn een bloeiende business of carrière gestart.

"USE YOUR VISUAL VOICE!"

zwart wit foto van een meisje met sproetjes gefotograafd met de lensbaby twist tijdens de opleiding natuurlijk fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn

√ Slim time management: essentieel wanneer je een gezin hebt of een drukke baan!

√ Jouw ideale klant vinden: waar en bij wie ligt jouw focus?

√ Tarieven die kloppen: want je nieuwe lens moet ook terugverdiend worden, toch?

√ Scoren op social media en SEO: hoe word je online gezien in minder tijd?

√ Jouw online uitstraling: een prachtige website en huisstijl waar je niet op uitgekeken raakt!

√ Bouwen aan je prachtige portfolio

√ Fotograferen met een doel: liever 10 geweldige foto's dan 100 die je nooit gebruikt.

√ Eerlijke en opbouwende feedback zonder poespas waar je ook écht wat mee kunt!

√ Uitdagende opdrachten die je creativiteit prikkelen en een boost geven.

"Groei als fotograaf door techniek, creativiteit en inspiratie te bundelen. Win zelfvertrouwen én tijd!"

Voice

BE BOLD ENOUGH TO USE YOUR

BRAVE ENOUGH TO LISTEN TO YOUR HEART

&

STRONG ENOUGH TO LIVE THE LIFE

YOU'VE ALWAYS IMAGINED

Canon flower stillife with grapes roses pear and passion fruit by dutch photographer Willie Kers

START VANDAAG EEN NIEUW AVONTUUR

Deze opleiding draait helemaal om jou! Niet alleen als fotograaf maar ook vooral om wie jij bent als mens achter de camera. Hoe ben jij "onzichtbaar" zichtbaar in jouw foto's? Fotograferen is veel meer dan simpelweg wat leuke kiekjes maken. Het is een creatieve uitdrukking van jouw unieke persoonlijkheid. Elke foto die je maakt, vertelt iets over jou. Hoe jij naar de wereld kijkt en het jouw ziel raakt.

Voormalige cursisten zeggen dat deze opleiding een grote en positieve invloed heeft op zowel je foto's als op persoonlijk vlak. Het gaat verder dan alleen fotograferen. Het heeft ook een persoonlijke impact. Want fotograferen doe je met je hart, en dat is altijd bijzonder!

REVIEWS

Lees meer reviews

De voorwaarden

√ Je bent een enthousiaste (beroeps- of amateur) fotograaf die het beste uit zichzelf wil halen!

√ Je beschikt over een camera met verwisselbare lenzen en minstens één lichtsterke lens.

√ Je hebt kennis van de belichtingsdriehoek.

√ Je bent bekend met het gebruik van de "M" stand.*

√ Je hebt toegang tot een laptop of pc met Photoshop en/of Lightroom geïnstalleerd.

Canon 5D mark III fine art portret van een meisje op curacao dat de duiven in Pietermaai voert door Willie Kers

* Heb je de workshop "De magie van het licht" gevolgd? Dan beschik je over voldoende kennis.

Krijg GRATIS mijn exclusieve Ebook!

The beauty of every day light

Portret van een kind met bloemen tijdens zonsondergang voor de opleiding natuurlijk licht fotograaf door Willie Kers uit Apeldoorn

Alles over licht en fotografie!

"Begin je fotografie-avontuur meteen met mijn Gratis Ebook! Bijna 100 pagina's Boordevol praktische tips, creatieve ideeën en inspirerende opdrachten.

MELD JE NU AAN!

STOP WAITING AND START

CREATING

JOUW INVESTERING

De opleiding voor september 2024 zit inmiddels vol. Gelukkig kun je je alvast wel aanmelden voor februari 2025. Er is plaats voor maximaal 6-8 fotografen. Om je voor te bereiden, ontvang je 2 uitdagende Pre-assignments. Elke maand zijn er twee intensieve lessen: één praktijkles in Apeldoorn en een uitgebreide Zoom-meeting voorafgaand aan de praktijkles. Tijdens de Zoom-meeting krijg je alvast de theorie uitgelegd zodat we het maximale uit de praktijkles kunnen halen. Daarnaast heb je recht op 3 extra individuele mentorsessies! Je ontvangt uniek lesmateriaal in de vorm van uitdagende module, bijbehorende creatieve opdrachten en veel (video)tutorials. Dit materiaal bevat waardevolle informatie die je nergens anders vindt! En het beste van alles: het lesmateriaal blijft van jou!

Je krijgt onbeperkte toegang tot talloze tutorials over Lightroom & Photoshop, zelfs na afloop van de opleiding! Bovendien krijg je toegang tot mijn exclusieve en besloten forum, waar je 24/7 terecht kunt met al je vragen, huiswerk kunt delen en nog veel meer fotografische informatie kunt vinden.

Gedurende een half jaar ben ik er volledig voor jou om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Jouw fotografie en creativiteit krijgen een enorme boost. Deze investering is waardevoller en duurzamer dan een nieuwe lens of camera. Echt een investering in jezelf!

Lesdagen in 2024 (vol)

6 september, 4 oktober, 1 november, 6 december en 10 januari

Lesdagen in 2025:

7 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei en 6 juni

(de data voor de extra 7 online meetings worden in overleg bepaald). Na afloop volgt er nog een extra Golden Hour les. De datum wordt gezamenlijk bepaald.

Kosten:

Deze unieke opleiding kost 1644 euro (excl. btw). Betalen in termijnen is mogelijk.

Na afronding van de opleiding ben je niet alleen een stuk zelfverzekerde ontvang je ook een prachtig certificaat. Jij bent dan officieel "natuurlijk licht fotograaf"!

Canon R5 Golden hour portrait of a girl with black curls painting like Van Gogh in the fields by Willie Kers Photographer copy

Liever de opleiding individueel volgen?

Leer je makkelijker in je eigen tempo? Of heb je behoefte aan meer persoonlijke aandacht? Of wil je nog meer leren dan tijdens de groepsopleiding? Dan is een individuele variant perfect voor jou. De opleiding wordt volledig afgestemd op jouw specifieke wensen, leerdoelen en fotografische stijl. In 12 maanden tijd leer je alles, en dan bedoel ik ook echt alles, over fotograferen met natuurlijk licht of zelfs flitsers. Je gaat jouw unieke fotografische identiteit ontdekken. Starten kan op elk gewenst moment. De kosten voor de individuele opleiding zijn €2099 (excl. btw). Je hiervoor aanmelden gaat via het aanmeldformulier.

JA, IK DOE MEE!

Investeer in jezelf. Omdat je het waard bent!

LEREN MET SUBSIDIE!

Ben je werkzaam in de creatieve sector? Dan kun je evt. subsidie krijgen via de PPO. Daarnaast valt het tarief onder opleidingskosten en dat kun je weer aftrekken van je winst. De aanvraag gaat heel eenvoudig. Zo heb jij een kans om verder te groeien en jezelf professioneel bij te scholen. Meer informatie hierover vind je op de website van WERKTUIG PPO

VEEL GESTELDE VRAGEN

√ Wat zijn de voorwaarden om mee te doen?

Deze opleiding zal je kijk op fotografie compleet veranderen, ongeacht hoe lang je al fotografeert. Zelfs de meest doorgewinterde fotograaf zal veel dingen in een "ander licht" zien en zijn of haar eigen persoonlijke doelen bereiken. Je leert nieuwe fotografietechniek waarvan de effectiviteit bewezen is. Het is wel belangrijk dat je al vertrouwd bent met de belichtingsdriehoek en de basisprincipes van fotografie onder de knie hebt. En natuurlijk is een flinke dosis leergierigheid en enthousiasme essentieel. Twijfel je of deze opleiding geschikt is voor jou? Neem dan even contact met mij op, dan kijken we er samen naar!

√ Welke apparatuur heb ik nodig?

In elk geval een digitale camera met verwisselbare lenzen.. Daarnaast minimaal één lichtsterke lens met een diafragma van F/2.8 of groter (lager getal). Een brandpuntafstand van 50mm is prima. Een uitgebreid lensadvies krijg je tijdens deze opleiding. Dit ontdekken we tijdens jouw persoonlijke "Find your Style"-opdracht. Hier komen we erachter welke stijl jou definieert en welke lenzen daarbij geschikt zijn. Voor de online lessen heb je een computer met een goede internetverbinding nodig.

√ Kan ik als documentaire-, bruidsfotograaf enz, ook meedoen?

Zeker! Mijn doel is niet om je te leren exact dezelfde foto's te maken als ik. Iedereen kijkt op een andere manier naar onze mooie wereld. Maar ik ga je wel de tools geven om het licht onder controle te krijgen want dit is essentieel ongeacht jouw stijl van fotograferen. En vooral wanneer je snel moet reageren in onverwachte situaties. We gaan werken aan jouw persoonlijke doel en dat gaan we tot in de puntjes uitdiepen. Veel documentaire-, straat-, newborn-, portretfotografen etc, hebben deze opleiding met succes afgerond.

√ Uit hoeveel lessen bestaat deze cursus?

De opleiding bestaat uit totaal 14 lessen (online & op locatie) en extra lesdagen indien nodig. Elke maand ontvang je een nieuwe lesmodule, met nog meer verdiepingsmateriaal en toegang tot Photoshop & Lightroom tutorials. Je hebt 24/7 toegang tot het forum voor vragen, huiswerk en bonusmateriaal. Al het lesmateriaal is "yours to keep". Bij de individuele opleiding zijn er nog veel meer lessen en ga je dus nog meer leren.

Ik heb een andere vraag

collage van foto's in de stijl van Rembrandt en Vermeer gemaakt bij de masterclass fotograferen als een meester door Willie Kers

Ben jij er klaar voor om in een fotografische achtbaan te stappen?

Inner Artist!

IT'S TIME TO UNLEASH YOUR

JA, IK DOE MEE MET DE OPLEIDING

To Top

Opleiding natuurlijk licht fotograaf

error: Oops!! This content is protected! You are not allowed to copy any text or images. I\\\'m sure you can find some inspiration elsewhere!