fbpx

zonsondergang portret door Fotograaf Willie Kers voor de opleiding natuurlijlk licht fotograaf in Apeldoorn

Natuurlijk licht

fotograaf

opleiding

Is fotografie je grote passie?

Maar vind je het lastig om daglicht goed te sturen?

Dan is de opleiding Natuurlijk licht fotograaf iets voor jou!

Binnen 6 maanden leer je alle geheimen van fotograferen met daglicht.

Je leert het licht zo te sturen dat je overal én met veel- of juist weinig licht, altijd prachtige foto’s maakt met een hoge wow-factor!
JE ONTDEKT JOUW HERKENBARE EN UNIEKE STIJL!

Na deze opleiding ben je niet alleen een "Meester van het licht" maar sta je ook een stuk zelfverzekerder achter je camera!

Wist je dat 90% van je onzekerheid komt door het niet goed beheersen van het licht?

WEG MET DIE ONZEKERHEID!

LEER FOTOGRAFEREN ZOALS JE AUTORIJDT!

WAAR WORD JIJ EEN EXPERT IN?

Fel zonlicht? Of zware bewolking? Een te donkere ruimte? Of juist veel TL-licht? Dit is voor jou geen probleem meer. Want jij weet precies hoe je het licht moet sturen!

Fotograferen als een Meester! Oftewel "schilderen" met licht! Jij maakt de mooiste Fine Art in de stijl van Rembrandt- en Vermeer. Zowel binnen als buiten. Dromerig of juist met veel contrast!

Jouw unieke én herkenbare stijl ontdekken. Klanten komen bij jou voor hoe jij fotografeert. En niet omdat je de goedkoopste fotograaf uit de buurt bent! Want jouw stijl is wie jij bent. En dat wil iedereen wel aan de muur!

Je modellen aansturen tijdens een fotoshoot? Of wil je juist meer klanten? Door je prachtige foto's en slimme marketingstrategie word jij een klantenmagneet. Jij weet perfect hoe je Instagram, Facebook en je website moet inzetten om gezien te worden.

Tijdens de opleiding Natuurlijk licht fotograaf krijg je exclusief toegang tot mijn online leeromgeving met meer dan 40 duidelijke videotutorials over nabewerken met Lightroom & Photoshop!

En... je houdt onbeperkt toegang tot deze gave lessen. Zelfs na je opleiding!

Photoshop & Lightroom hebben voor jou straks geen geheimen meer!

FACTS!

Canon EOS r5 Golden hour foto van een indonesisch meisje in een rode jurk op de hoge veluwe door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn copy

03.

02.

01.

Kennis

Ervaring

Cijfers

Dankzij de samenwerking met verschillende cameramerken-, leveranciers en platformen zit ik dicht bij het vuur en ben jij verzekerd van de allerlaatste facts, ins- en outs.

Door mijn jarenlange ervaring als fotograaf én docent leer jij op een duidelijke en geduldige manier de geheimen van het licht. Zonder hocus-pocus. Nou ja, met een klein snufje magie en een scheutje humor dan. Want iets is pas leerzaam als het leuk is!

Meer dan 3000 fotografen gingen je voor en hebben een workshop, coaching of opleiding afgerond. Zij zijn hun hart gaan volgen en hebben een succesvolle business of carrière gestart.

MAAR WACHT.. ER IS NOG MEER!

zwart wit foto van een meisje met sproetjes gefotograafd met de lensbaby twist tijdens de opleiding natuurlijk fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn

Want je bent nooit uitgeleerd:

√ Time management - heel belangrijk als je een gezin hebt of een drukke baan!

√ Bedrijfsvoering - Waar- en en vooral wie is jouw ideale klant?

√ Tarieven bepalen - Want jouw nieuwe lens moet ook betaald worden, toch?

√ Social Media Marketing & SEO - Hoe word je online gevonden?

√ Branding - een gelikte website en huisstijl waar je naar blijft kijken!

√ Portfolio building - Yep! Want we gaan natuurlijk ook veel mooie modellen fotograferen.

√ Doelgericht fotograferen - beter 10 goede foto's dan 100 die je nooit gebruikt.

√ Eerlijke en opbouwende feedback zonder "Sugar coating."

√ Uitdagende opdrachten die je creativiteit echt gaan uitdagen en een boost geven.

En het belangrijkste!

Jouw eigen unieke stijl & visie ontdekken. Want dat is juist wat deze opleiding zo uniek maakt! Er is maar één fotograaf zoals jij! En daar gaan we voor de volle 100% voor!

Stop met wachten tot je eindelijk tijd voor jezelf hebt!

Want tijd wacht niet op jou!

Voice

BE BOLD ENOUGH TO USE YOUR

BRAVE ENOUGH TO LISTEN TO YOUR HEART

&

STRONG ENOUGH TO LIVE THE LIFE

YOU'VE ALWAYS IMAGINED

Inclusief

GRATIS mijn exclusieve Ebook!

Om alvast in de stemming te komen krijg je direct na je aanmelding Gratis mijn Ebook! Bijna 100 pagina's! Boordevol tips, tricks, verschillende lichtsoorten, fotografietechnieken, inspiratie, leuke opdrachten en nog heel veel meer!

Meld je nu aan en begin vandaag al met fotograferen!

The beauty of every day light

Alles over licht en fotografie!

IK DOE MEE

Canon 5D mark III fine art portret van een meisje op curacao dat de duiven in Pietermaai voert door Willie Kers

Herken jij jezelf hierin?

√ Je wilt altijd en overal de perfecte foto's kunnen maken!

√ Je wilt meer zelfverzekerdheid. Niet alleen als fotograaf maar ook als mens achter je camera!

√ Je bent een leergierige (beroeps- of hobby) fotograaf en wilt het allerbeste uit jezelf halen!

√ Je hebt een camera met verwisselbare lenzen en tenminste 1 lichtsterke lens.

V Je hebt kennis van de belichtingsdriehoek.

√ Je kunt fotograferen in de "M" stand. *

√ Je hebt een laptop of PC met daarop Photoshop en/of Lightroom geïnstalleerd. Elements voldoet ook.

Dan is dit opleiding voor jou!

* Heb je de workshop "De magie van het licht" gevolgd? Dan beschik je over voldoende kennis.

Canon flower stillife with grapes roses pear and passion fruit by dutch photographer Willie Kers

PHOTOGRAPHS ARE

Beautiful reminders
of places we’ve been &

people

WE’VE LOVED

Deze opleiding gaat over jou! Niet alleen voor- maar ook wie jij bent als mens achter de camera! En hoe komt dit tot uiting in jouw foto's? Want elke foto is een reflectie van al je verhalen, ervaringen en avonturen die je meemaakt. Fotograferen is voor jou niet zomaar wat leuke kiekjes maken. Het is in de eerste plaats een kunstzinnige uiting van jouw unieke creativiteit.

Uit reacties van oud-cursisten weet ik dat de opleiding nogal wat impact op je kan hebben. In de meest positieve zin van het woord. Een grote impact die niet alleen zichtbaar is in je foto's maar ook op persoonlijk vlak. Want fotograferen doe je vanuit je hart! En dat klopt altijd!

Uiteindelijk gaat elke foto over jou. Over hoe jij naar de wereld kijkt en hoe jij deze ziet. En dat omzetten in iets unieks, daar ga ik samen met jou helemaal voor!


BEN JIJ KLAAR VOOR EEN NIEUW AVONTUUR?

What People Say

lees hier nog meer reviews

STOP WAITING AND START

CREATING

JOUW INVESTERING

Canon R5 Golden hour portrait of a girl with black curls painting like Van Gogh in the fields by Willie Kers Photographer copy

De opleiding start in september 2023. Er is plek voor maximaal 10 fotografen.

Ter voorbereiding krijg je 2 uitdagende Pre-assignments. Daarna elke maand twee intensieve lessen: één in Apeldoorn (praktijkles) en de week voorafgaand een uitgebreide meeting via Zoom. Hierin krijg je alvast de theorie uitgelegd zodat we het maximale uit onze praktijkles in Apeldoorn kunnen halen.

Daarnaast krijg je ook nog 2 extra individuele mentorsessies! En niet te vergeten: uniek lesmateriaal in de vorm van lesboeken en heel veel (video)tutorials. Boordevol informatie wat je nergens anders terugvindt! En.. alles is "yours te keep!"

Je krijgt onbeperkt toegang tot talloze tutorials over Lightroom & Photoshop. Deze blijven ook na de opleiding voor jou toegankelijk! Ook krijg je toegang tot een mijn unieke en besloten forum waarin je 24/7 terecht kunt met al je vragen, je huiswerk plaatsen en nog veel meer fotografische info vinden.

Een half jaar lang sta ik volledig tot jouw beschikking om je fotografie naar een hoog niveau te tillen! Jouw fotografie én creativiteit krijgen een enorme boost. Een investering die veel waardevoller is en langer meegaat dan een nieuwe lens of camera.

LESDAGEN 2023

- 8 september, 6 oktober, 3 november, 1 december, 12 januari (de extra 7 online meetings worden in overleg afgesproken)

DE KOSTEN

Deze unieke opleiding kost 1569 euro (excl. btw.)

Betaling in 2, 4 of 6 termijnen is mogelijk.

Na de opleiding krijg je een prachtig certificaat en kun jij jezelf officieel "natuurlijk licht fotograaf" noemen!

Liever de opleiding individueel volgen?

Leer je makkelijker 1 op 1? Of heb je meer tijd nodig? Kies dan voor de individuele opleiding. Helemaal op maat gemaakt aan jouw specifieke wensen, leerdoelen en fotografische stijl. In 12 MAANDEN, leer je alles, maar dan ook écht alles over fotograferen met natuurlijk licht en wie jij bent als fotograaf! Je kunt op elk moment starten. De kosten voor een één op één opleiding zijn €1899 (ex btw).

Aanmelden voor de groep- of individuele variant kan via het aanmeldformulier.

JA, IK DOE MEE!

Een investering in jezelf waar je ook écht wat aan hebt!

KRIJG €523 SUBSIDIE!

Ben je werkzaam in de creatieve sector? Dan kun je evt. subsidie krijgen via de PPO. Dan is jouw investering € 1.046 (excl. btw). Dit bedrag valt onder opleidingskosten en die kun je weer aftrekken van je winst. De aanvraag gaat heel eenvoudig. Zo heb jij een kans om verder te groeien en jezelf professioneel bij te scholen. Meer informatie hierover vind je op de website van WERKTUIG PPO

VEEL GESTELDE VRAGEN

√ Wat zijn de voorwaarden om mee te doen?

Deze opleiding gaat jouw kijk op- en manier van fotograferen compleet veranderen. Ongeacht hoelang je al fotografeert en in welke vorm. Zelfs de meest doorgewinterde fotograaf gaat heel veel dingen letterlijk in een "ander licht" zien en zijn of haar eigen persoonlijke doel halen. Elke cursist krijgt een geheel nieuwe fotografietechniek aangeleerd waarvan bewezen is dat deze altijd werkt! Omdat het een intensieve training is verwacht ik wel dat je weet hoe de belichtingsdriehoek werkt en de basisprincipes van fotograferen onder de knie hebt. En natuurlijk een flinke dosis leergierigheid- en enthousiasme hebt. Kom je er niet uit of deze opleiding voor jou ervaring geschikt is, neem dan even contact met mij op. Dan kijken we er even samen naar.

√ Welke apparatuur heb ik nodig?

In elk geval een digitale camera met verwisselbare lenzen (spiegelreflex of systeemcamera). Daarnaast minimaal één lichtsterke lens met een diafragma van F/2.8 of groter (lager getal). Qua brandpuntafstand is 50mm prima. Een uitgebreid lensadvies krijg je tijdens deze opleiding. Dat gaan we ontdekken in jouw persoonlijke "Find your Style en Vision"-opdracht. Hier komt exact naar voren welke stijl het beste bij jou past en welke lenzen hierbij horen. Voor de online lessen heb je een computer met een goede internetverbinding nodig.

√ Kan ik als documentaire-, bruidsfotograaf enz, ook meedoen?

Jazeker! Ik ga je namelijk niet leren om exact dezelfde foto's te maken als ik doe. Wel ga je alle handvatten krijgen om het natuurlijke licht onder controle te krijgen. En dat licht heb je in elke vorm van fotografie nodig. Vooral als je heel snel in onverwachte situaties moet fotograferen. We gaan met jouw persoonlijke doel aan de slag, ongeacht jouw stijl. Er zijn veel documentaire-, straat, newborn-, straatfotograferen (zowel beroeps- als hobbymatig) enz. die deze opleiding met veel succes hebben afgerond.

√ Uit hoeveel lessen bestaat deze cursus?

De opleiding ter voorbereiding begint met 2 pre-assingments. Daarnaast zijn er 5 lesdagen in Apeldoorn. 5 online Zoomlessen. 2 individuele coaching sessies en evt. extra lesdagen als je de lesstof nog niet volledig onder de knie hebt. Elke maand krijg je een nieuwe lesmodule. Plus extra verdiepingsmodules, Ebooks, video's, PDF's, tutorials, checklists en nog veel meer. Je krijgt ook onbeperkt toegang tot meer dan 40 uitgebreide Photoshop & Lightroom tutorials. Tijdens de opleiding heb je 24/7 toegang tot mijn besloten forum waarin je extra vragen kunt stellen en nog meer bonusmateriaal kunt vinden. En het mooie is, al het lesmateriaal is "yours to keep." Dus ook na afloop van deze fotografiecursus kun je alles nog eens op je gemak terugkijken of lezen. Kies je voor de individuele opleiding van 12 maanden, dan zijn er uiteraard meer lessen en ga je nog veel meer leren. Wil je hier meer info over? Neem dan even contact met mij op.

Klik hier voor nog meer antwoorden op veel gestelde vragen

collage van foto's in de stijl van Rembrandt en Vermeer gemaakt bij de masterclass fotograferen als een meester door Willie Kers

Ben jij er klaar voor om samen met mij supergave fotografische roller-coaster in te gaan?

Inner Artist!

IT'S TIME TO UNLEASH YOUR

JA, IK DOE MEE MET DE OPLEIDING

To Top

Opleiding natuurlijk licht fotograaf