fbpx

werkplek van Willie Kers voor cursus Lightroom en Photoshop tutorials

transform your vision

- Vincent van Gogh -

"De schilder van de toekomst is een colorist zoals er nog niet een is geweest"

Fotografie is een geweldige manier om je creativiteit te uiten. Met een klik leg je een moment vast zoals jij het ziet. Het is net als een schilder die eerst een schets maakt voordat hij het met de mooiste verf inkleurt. Met je camera vang je licht en emotie, en je zorgt ervoor dat de foto er perfect uitziet. Vervolgens kun je het nog verder bewerken met Lightroom en/of Photoshop om je eigen stijl toe te voegen.

Photoshop en Lightroom kunnen overweldigend zijn. Er zijn zoveel opties en mogelijkheden dat je soms niet meer weet wat te doen. Dan is het handig om te weten hoe je professioneel kunt bewerken zonder dat het te veel wordt. Gelukkig ben ik er om je te helpen met tutorials voor Photoshop en Lightroom. Zo kun je snel en nauwkeurig werken en krijg je een duidelijke workflow.

Je krijgt eenvoudig de stappen uitgelegd om jouw foto om te toveren tot een kunstwerk!

Elke cursus Photoshop en Lightroom is volledig Nederlands gesproken.

'Lifetime Acces.' Dus leren in je eigen tijd!

GRATIS LIGHTROOM TUTORIAL

GET READY AND START LEARNING!

"PAINTERLY AUTUMN'

"DREAMY PORTRAIT"

Canon Fine art herfst portret van twee kinderen met een paraplu in het herfstbos door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn voor de lightroom en photoshop tutorial
Portret van een meisje met groene ogen voor de cursus Photoshop en Lightroom door Willie Kers Photography uit Apeldoorn
online herfst masterclass door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn
Portret voor photoshop en lightroom cursus bij Willie Kers Photography

Geen kennis van Photoshop nodig!

LIGHTROOM CURSUS

PHOTOSHOP & LIGHTROOM CURSUS EN FOTOGRAFEREN MET NATUURLIJK LICHT

In deze Masterclass gaan we uitgebreid aan de slag Lightroom en retoucheren we een portret, waarbij we de unieke details behouden die een gezicht zo mooi maken! Je leert hoe je een natuurlijke look creëert met een zachte huidtint, zonder dat het er nep uitziet. Daarnaast ontdek je hoe je de masking-tool optimaal kunt gebruiken om je foto om te toveren tot een dromerig portret. Kortom, een cursus voor wie alles uit Lightroom wil halen!

Deze geweldige masterclass neemt je mee op een avontuur waarin je leert hoe je betoverende locaties ontdekt, adembenemende foto's maakt en ze transformeert tot ware kunstwerken met Lightroom & Photoshop. Maar dat is nog niet alles! Je zult ook ontdekken hoe je jouw creativiteit kunt aanscherpen om je afbeeldingen tot leven te laten komen en boeiende verhalen te vertellen. Kortom, een echte inspiratieboost voor fotografen!

√ BTS-video, 2 Ebooks, Fotografietechnieken, Textures, uitgebreide Lightroom & Photoshop tutorial, Bonusvideo

√ Uitgebreide Lightroom video, Bonus Ebook + extra video met tips & technieken voor fotograferen tijdens de Golden Hour.

€ 34,95 | DOWNLOAD & GO

€ 29,95 | DOWNLOAD & GO

START DIRECT EN KIJK ONBEPERKT TERUG!

"CREATE SOME MAGIC"

"PAINT ME A DREAM"

portret van een meisje in het bos met een beer voor de photoshop en lightroom cursus door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn
Portret van een meisje met een mand bloemen in een herfstbos voor de photoshop en lightroom cursus door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn
foto voor de online cursus  photoshop en lightroom door portret fotograaaf Willie Kers uit Apeldoorn
onbewerkte foto voor photoshop en lightroom cursus door Willie Kers Photography uit Apeldoorn

LIGHTROOM CURSUS

PHOTOSHOP CURSUS

Tijdens deze super gave online masterclass van ruim 3 uur, ga je kennismaken met een scala aan geavanceerde Lightroomtechnieken die jouw foto's een absolute wow-factor gaat geven! We duiken in een wereld waarin creativiteit geen grenzen kent en we tot het uiterste gaan om jouw foto's te transformeren tot dromerige kunstwerken. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens handige tips voor het maken van prachtige Fine-Art afdrukken, Inclusief Q&A en nog heel veel meer!

Deze Masterclass neemt je mee naar een simpele locatie, waar ik je laat zien hoe ik een betoverend fine-art portret creëer. Met behulp van Photoshop voeg ik verschillende foto's samen, gebruik ik losse elementen en Sun Overlays. Ook pas ik kleuren aan en verzacht de achtergrond. Maar dat is nog niet alles! Je leert ook hoe je creatief kunt nadenken over je foto's en hoe je hieraan een extra vleugje magie aan kunt toevoegen.

√ Uitgebreide PS-tutorial, Complete replay van de masterclass, 4 GRATIS Sun-overlays & Ebook.

√ complete lightroom masterclass, mijn foto's om zelf direct mee te oefenen. BONUS! Ebook met tips voor fotograferen tijdens het Gouden uur.

€ 34,95 | DOWNLOAD & GO

€ 34,95 | DOWNLOAD & GO

ONLINE LEREN IN JE EIGEN TIJD!

"MAGICAL SUNSET"

"DUTCH MASTERS"

Golden hour foto van een indonesisch meisje in een rode jurk voor de photoshop en lightroom cursus door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn copy
Fine art portret voor fotograferen als een meester en cursus Photoshop en lightroom door Willie Kers uit Apeldoorn

Sturen van daglicht, Cameratechnnieken & Lightroom

PHOTOSHOP & LIGHTROOM CURSUS

FOTOGRAFEREN & LIGHTROOM

In deze tutorial van meer dan 60 minuten laat ik je op een eenvoudige manier zien hoe je stap voor stap een Fine Art portret edit en retoucheert met behulp van Lightroom & Photoshop. Met als eindresultaat een stralend en schilderachtig fine-art portret in de stijl van Rembrandt en Vermeer! Klaar om af te drukken en een mooie plek aan de wand te geven.*

Tijdens deze masterclass ontdek je hoe je met natuurlijk licht tijdens de Golden hour fotografeert. Je leert hoe je de warme gloed van de ondergaande zon perfect- en dromerig vastlegt op beeld. Je krijgt advies over lenzen, kleuren, kleding en poseren en met welke simpele middelen je een prachtige lens flare, vignetten en golden hour kleuren versterkt terwijl je fotografeert. Daarnaast laat ik je zien hoe ik mijn foto's edit m.b.v. Lightroom.

√ Photoshop & Lightroom video, Gratis Texture, tips voor cameraprofielen, etc.

√ BTS-video met tips, trucs & fotografietechnieken, Replay complete masterclass, Ebook, Lightroom edit, Q&A.

*In deze video wordt gewerkt met adobe update 2021

€ 34,95 | DOWNLOAD & GO

€ 29,95 | DOWNLOAD & GO

"Unleash your inner Artist"

dromerige foto van een jongen en een ezel gemaakt voor de fotografie cursus dromerige fine art portret door natuurlijk licht fotograaf Willie Kers uit Apeldoorn

DROMERIGE FINE~ART

Professioneel fotograferen én nabewerken

EEN UITDAGENDE VERDIEPINGSCURSUS VAN MAAR LIEFST 8 WEKEN!

Heb je moeite om het perfecte plaatje uit je camera te krijgen? Wil je die prachtige zonsondergangen vastleggen zonder dat de luchten uitgebeten zijn? Vind je het lastig om te fotograferen in fel tegenlicht? En ook echt weten hoe Lightroom & Photoshop werkt?

Kortom, wil je eigenlijk gewoon op een simpele manier leren hoe je jouw foto's kunt omtoveren in dromerige Fine-Art meesterwerken?

Duik in deze waanzinnig leuke en interactieve online cursus en ontdek hoe je het allerbeste uit je fotografie haalt en alle geheimen van nabewerking ontdekt.

MEER INFORMATIE

16 Canon sunset portrait of a childhood girl sunbathing in the open field with a pink sky by Willie Kers copy

Learn, create & inspire

Ben je niet alleen geïnteresseerd in Lightroom & Photoshop maar wil je ook leren hoe je dromerige foto's daadwerkelijk vastlegt met je camera? Of wil je graag alles willen weten over fotograferen met natuurlijk licht? Neem dan snel een kijkje in het menu om te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn.

NAAR DE SHOP

To Top

*Elke cursus is Nederlands gesproken. Ondanks dat ik wel met de Engelse versie van Lightroom & Photoshop werk, kun je gerust de Nederlandse versie gebruiken. Alle functies bevinden zich namelijk op precies dezelfde plek. Ik geef tijdens de cursus duidelijk aan waar de functies zitten en waar mogelijk vertalen naar Nederlands. De aankoop van een online cursus is definitief en onherroepelijk is vanwege de digitale aard en directe toegang. Tijdens het bestelproces ga je hiervoor akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Photoshop en Lightroom Tutorials

error: Oops!! This content is protected! You are not allowed to copy any text or images. I\\\'m sure you can find some inspiration elsewhere!