fbpx
Canon 5d mark III portrait of two gorgeous asian girls holding a puppy in an enchanted autumn forest by Willie kers

ORGANISEER ZELF EEN FOTOGRAFIE WORKSHOP OP LOCATIE

Lijkt het je wat als ik bij jou een fotografie workshop op locatie kom geven?

Mijn kennis en passie over fotografie deel ik niet alleen met cursisten in Apeldoorn. Regelmatig ben ik buiten mijn woonplaats te vinden om daar op verzoek fotografie workshops of lezingen te geven. Zowel in het binnen- als buitenland.

Ken jij andere fotografen met wie je samen een workshop wilt volgen? En/of ben je als gastheer of gastvrouw geïnteresseerd in het organiseren van een fotografie workshop op locatie waarin ik mijn kennis deel? Vul dan het formulier op deze pagina in.

Na ontvangst van het formulier neem ik contact met je op om het e.e.a. door te spreken.

Deelname voor jou als host is uiteraard GRATIS!

Host een workshop    [recaptcha]